Meester van digitale zaken

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waikato's Master of Digital Business is uniek in Nieuw-Zeeland, omdat het een sterke focus biedt op digitale technologie vanuit managementperspectief. Als je een carrière als technisch onderlegde manager wilt nastreven, zal dit baanbrekende programma je helemaal up-to-date brengen met de theorie en praktijk van e-commerce en digitale handel.

U zult geavanceerde vaardigheden opdoen over hoe de nieuwste digitale technologieën een revolutie teweegbrengen in de bedrijfsvoering en de manier waarop we omgaan met klanten en leveranciers in de meeste industrieën. Zo is zelfs de landbouw nu een broeinest van digitale innovatie, omdat geospatiale gegevens een link kunnen leggen tussen wat we kopen van de supermarkt tot specifieke paddocks, bomen of wijnstokken.

Onze studenten krijgen praktische kennis van hedendaagse bedrijfstechnologieën en verwerven belangrijke managementvaardigheden bij het leiden van digitale transformatiestrategieën voor organisaties. Je hebt ook de mogelijkheid om in de zomer een industriestage te doen.

In deze mate onderzoek je onderwerpen als cloud computing, big data, mobiel computergebruik, bakentechnologie, gamification, sociale media, business intelligence, realtime analyses, wereldwijde marketing, IT-consumerization, location-based services, supply chain-integratie , geautomatiseerde logistiek, zakelijke e-governmentdiensten en virtuele teamcommunicatie.

In een samenleving die geobsedeerd is door alles wat slim en mobiel is, zullen industrieën en bedrijven die geen gelijke tred houden met deze nieuwe technologieën steeds minder relevant worden.

Studenten kunnen face-to-face lessen volgen op de campus in Hamilton, of ervoor kiezen om online te studeren vanuit overal in Nieuw-Zeeland.

Professionele stream

Als je praktische kennis wilt opdoen over digitaal zakendoen en je wilt voorbereiden op een professionele carrière, dan is deze stream iets voor jou.

Het omvat een industriestage (8-13 weken in de zomer) die werkt aan echte projecten bij een organisatie van uw keuze, hetzij in Nieuw-Zeeland of in het buitenland. Dit is ontworpen om je carrière een vliegende start te geven door hands-on ervaring op te doen en je kennisbasis te sterken.

Je voltooit ook een toegepast onderzoeksproject dat een probleem of kans met betrekking tot digitaal zakendoen onderzoekt.

Het is mogelijk om de Professional-stream volledig online te bestuderen als u dat wenst - ideaal voor mensen die full-time werken. Alle interacties met personeel en studenten vinden online plaats.

Onderzoeksstroom

Voer diepgaand onderzoek uit naar een gespecialiseerd gebied van digitale zaken waar u echt hartstochtelijk voor bent.

Deze stroom kan de beste optie voor u zijn als u geïnteresseerd bent in verdere academische studie, zoals een doctoraat of een mogelijke toekomstige onderzoeksloopbaan. U zult grip krijgen op het nieuwste onderzoek en expertise opdoen over hoe digitale technologieën kunnen worden toegepast in een zakelijke context.

Waikato heeft een internationale reputatie

U zult studeren aan Waikato Management School, een Triple Crown International Business School geaccrediteerd door EQUIS, AMBA en AACSB sinds 2005. Dit is een wereldwijde benchmark van excellentie in onderwijs en onderzoek, bereikt met minder dan 1% van 's werelds business schools.

Carrièremogelijkheden

 • Digitaal zakendoen manager
 • Business analist
 • Projectleider
 • Systemen ontwikkelaar
 • Web systeembeheerder
 • Gebruikersbelevingsmanager
 • Specialist op het gebied van digitale marketing
 • Productarchitect

Toelatingscriteria

We moedigen applicaties van een breed scala afgestudeerden aan. Zelfs als u niet aan de onderstaande criteria voldoet, neem dan contact met ons op om uw opties te bespreken, aangezien alle aanvragen van geval tot geval worden bekeken.

Voor het aanvragen van de MDigiBus moet u beschikken over:

 • Een bachelordiploma, honours degree of postdoctoraal diploma (ten minste 120 punten) in een relevant vakgebied, zoals e-commerce, business / management of IT / computerwetenschap.
 • In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor toelating als u relevante werkervaring heeft op het gebied van IT, digitale technologie of bedrijf; of op basis van academische verdienste. Mogelijk moet u echter eerst een aantal kwalificatiedocumenten invullen.
 • Internationale studenten moeten een gelijkwaardige kwalificatie van een erkende universiteit hebben en voldoen aan de Engelse taalvereisten voor graduate / postdoctorale programma's.
 • Om toegang te krijgen tot de Professional-stroom van de MDigiBus, moet u ten minste een B-minus-cijfer voor uw eerdere kwalificatie hebben behaald.
 • Om de Research-stroom van de MDigiBus te betreden, moet u ten minste een B-cijfergemiddelde behaald hebben voor uw vorige kwalificatie.
 • Toelating tot het programma betekent niet automatisch dat je toegang hebt tot bepaalde papers en het kan zijn dat je eerst een aantal vereiste papers moet invullen.

Eisen Engels taal

Engelse taalvereisten voor internationale studenten:

 • een IELTS algemene score van ten minste 6,5, inclusief ten minste 6,0 in de Writing Band, of
 • een iBT (internet-gebaseerde TOEFL) -score van minstens 90, met een schrijfscore van minimaal 22, of
 • een B grade of beter op niveau 8 in het Certificate of Attainment in Academic English, of
 • een algemene score van C (met ten minste een C in de Writing Band) in het Foundation Certificate in English for Academic Purposes, of
 • een PTE Academic overall score van minstens 65, met niet minder dan 58 voor elke communicatieve vaardigheid.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder