meester van de wetenschap in de technologie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Technology

&nbsp

De Master of Science (MSc) programma in Technology richt zich vooral op creatief onderzoek. Afgestudeerde studenten de kans om nauw samen te werken met de docenten op een breed scala aan spannende onderzoeksprojecten. Uitstekende mogelijkheden zijn beschikbaar voor studenten om te worden ondergedompeld in een levendige onderzoeksintensieve omgeving.

&nbsp

Het doel van dit programma is om nieuwe kennis die nodig is voor de ontwikkeling van landen in de regio te genereren en om studenten voor te bereiden op uitdagende carrière in het bedrijfsleven / universiteiten / onderzoek en ontwikkeling (O & O) organisaties in de wereldeconomie.

&nbsp

&nbsp

Duur van het programma

&nbsp

Dit programma leidt tot de graad van Master of Science (M.Sc.).Afgestudeerde studenten moeten voltooien van het programma binnen de gestelde termijn van ten minste twee semesters en niet meer dan vijf academiejaren.

Registratie

&nbsp

Afgestudeerde studenten kunnen zich inschrijven 6 tot 15 credits per semester regelmatig en niet meer dan 6 studiepunten in de zomer. Onder bijzondere omstandigheden kan full-time studenten met een reguliere status inschrijven voor meer dan de maximale of minder dan het minimum aantal studiepunten hierboven aangegeven, maar alleen als toestemming is gegeven door zowel de student adviseur en de decaan van de faculteit.

Curriculum structuur

&nbsp

De M.Sc. programma bestaat uit een samenhangende set van 'onderwerpen' die in een progressieve volgorde.Individuele geleerd cursussen zijn meestal ontworpen om een ​​krediet van 3 credits elke dragen en zal lopen via een semester. Afgestudeerde studenten moeten studeren een totaal van 36 studiepunten bestaande uit 12 studiepunten van de cursussen en 24 studiepunten van het proefschrift.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

Alle aanvragers moeten voldoen aan de volgende algemene toelatingseisen alvorens te worden toegelaten tot de Aziatische Universiteit. Op het moment van toelating, moet de aanvrager beschikken over:

  • een bachelor's degree in technologische gebieden, waaronder wetenschappen, techniek of aanverwante gebieden met een minimum GPA van 3,00 of een minimum GPA van 2,75 met onderzoekservaring van een geaccrediteerde universiteit in Thailand, of een andere internationaal erkende universiteit;
  • vaardigheid in het Engels.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een kor ... Lees meer

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een korte 25-30 minuten rijden van de badplaatsen van Jomtien en Pattaya. &nbsp Kleine klassen te zetten matige schoolverlaters in buitengewone afgestudeerden. Zoals ze zeggen, 'in een kleine klasse die u niet kunt niet begrijpen '. &nbsp In klassen met intense leraar-leerling interactie, innovatieve onderwijsvormen, zoals actief leren, peer-to-peer-instructie, en minimaal invasieve onderwijs zijn de regel, dan uitzondering. De cursussen worden gegeven in het Engels. Alle docenten werden opgeleid aan westerse universiteiten; ongeveer 75 procent zijn native speakers van het Engels.Naast hun academische kwalificaties, alle docenten putten uit uitgebreide praktische ervaring. &nbsp De universiteit beschikt over alle faciliteiten van een moderne universiteit, waaronder slaapzalen voor mannelijke en voor vrouwelijke studenten, en een modern sportcomplex voorzien van een fitnessruimte, vier squashbanen met airconditioning, vier badmintonvelden, twee basketbalvelden en een full-size voetbalveld . Lees Minder
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Meer Minder