De Master of Science in conflictbeheersing

MS in beschrijving van conflicthanteringsprogramma

Onderwijs in conflictmanagement behandelt de problemen die onze wereld verdelen door communicatie aan te moedigen, positieve relaties te bevorderen en alomvattende langetermijnoplossingen te ontwikkelen. Het verbetert de veiligheid en vitaliteit van groepen of gezinnen, gemeenschappen en werkplekken.

Conflict management is ook een set van tools en een manier van denken die kunnen helpen niet alleen conflicten te voorkomen, maar doeltreffend te werken zodra het zich voordoet. Conflict management onderwijs leert de verschillende manieren waarop mensen ervoor kiezen om te reageren wanneer ze geconfronteerd worden met conflictsituaties en het effect van die reacties op mogelijke uitkomsten. Studeren conflict is echt over het leren van vaardigheden die het vermogen om te reageren op een manier die helpen bij het voorkomen en beheren van conflicten door het verminderen van ineffectieve reacties kunnen bieden.

Het primaire doel van de MS in Conflict Management is het produceren van studenten die:

 1. Begrijp de aard van het conflict vanuit het perspectief van meerdere disciplines
 2. Begrijp het continuüm van de reacties op conflict
 3. Beschikken over de nodige vaardigheden om het beheer van de verschillende soorten conflict te vergemakkelijken
 4. Aantonen dat het vermogen om te analyseren en onderzoek conflict in een organisatorische omgeving
 5. Demonstreer de mogelijkheid om conflict interventie procedures en strategieën die op een bepaalde situatie of omgeving te ontwerpen
 6. Demonstreren het vermogen om de werkzaamheid van een gegeven interventie of systeem kunnen evalueren
 7. Succesvol deel te nemen in het beheer van conflicten op een bepaald niveau in een of meer specifieke omgevingen.

De masteropleiding bereidt studenten te identificeren en vervolgen mogelijkheden voor een nieuwe carrière op basis van conflict management expertise. De MS in Conflict Management biedt studenten ook verbeterde referenties om carrière te maken in een bestaande werkomgeving.

De Cohort Milieu en Executive Modular Format

De MS in Conflict Management hanteert een Cohort-leermodel voor de studie van conflicten, waarbij elke groep een beperkt aantal studenten per inkomende groep krijgt toegewezen.

Het nemen van lessen met dezelfde groep studenten van programma start tot finish zorgt voor een unieke en verrijkende leren environment.Cohort leeftijdsgenoten elkaar uitdagen en inzichten uit hun respectievelijke diverse professionele achtergronden bij te dragen aan de klas leren delen.

In een typische MS in Conflict Management Cohort zijn meer dan 20 niet-gegradueerde academische achtergronden vertegenwoordigd, verscheidene studenten hebben al een gevorderd diploma, ongeveer 20% van de studenten zijn internationaal (vaak zijn ze rechtstreeks naar ons gekomen vanuit een conflictzone), en meerdere talen en etniciteiten zijn vertegenwoordigd. Dergelijke diversiteit in de klas biedt mogelijkheden voor het verrijken van dialoog en discussie.

Het MS in Conflict Management-programma is een voltijdse, 16-maands afgestudeerde studierichting, maar is geschikt voor de planningen van professionals.

Lessen worden om het andere weekend gehouden, vrijdag van 03.30 - 7.30 uur en zaterdag van 8.30 - 15.30 uur.

De Cohort duurt een klasse op een moment voor een totaal van 9 credit-uren per semester. Bijvoorbeeld, studenten volledig de Conflict theorie cursus in 2,5 weekends, en vervolgens doorstromen naar de volgende cursus, Onderhandelen Theory.

Verworven Competenties

Kennesaw State Master of Science in Conflict Management faculteitsleden zijn behoorlijk divers in hun onderzoeks- en praktijkgebieden, waaronder milieu, openbaar beleid, internationale, gerechtelijke, werkplek-, non-profit arena's en meer. Onze faculteit faciliteert levendige discussie en interactie in de klas, en de koppeling theorie naar praktijk door het gebruik van 'real-life' voorbeelden van hun werk, en studenten aan projecten van onderzoek en praktijk te betrekken waar mogelijk.

Bovendien bouwt de MS in Conflict Management meer dan 100 uur aan toegepaste vaardigheden-trainingsklinieken op in het curriculum. Deze klinieken bieden studenten de kans om verder te vertalen de theorie naar de praktijk. MS-studenten in conflicthantering krijgen de kans om zelfervaring op te doen in conflictarbeid in een nationale of internationale omgeving via de Field Experience-cursus in het laatste semester.

Binnenlandse opties voor deze reis bieden de mogelijkheid om te reizen naar een conferentie, training of cross-culturele ervaring. Past opties voor deze reis hebben opgenomen bijwonen van de Association for Conflict Resolution jaarlijkse conferentie, de afdeling American Bar Association op Dispute Resolution conferentie, een bezoek aan conflictbeheersing kantoren in Washington, DC, en ombudsdienst training.

International opties in het verleden hebben opgenomen een bezoek aan de VN-School for Peace in Costa Rica, het bijwonen van lessen aan het Europees Instituut voor Vrede in Stadtschlaining, Oostenrijk, een cross-culturele reis naar Egypte, een van ADR gerichte reis naar Barbados, een studie van het Midden -oosten conflict in Israël en Palestina, en het bestuderen van "The Troubles 'in Noord-Ierland en Ierland.

Details met betrekking tot reis opties voor elk Cohort beschikbaar worden gesteld in de loop van het tweede semester van het programma. Binnenlandse opties zijn gewoonlijk 4-5 dagen lang, en de internationale trips gewoonlijk 7-10 dagen.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de MS in het programma Conflict Management, moeten aanvragers de elektronische aanvraag voor de toelating tot Graduate voltooien en de volgende bewijsstukken indienen:

1. Afschriften

Officiële transcripties van alle undergraduate en graduate opleidingen moet worden ingediend. Dit moet een official transcript van een baccalaureaat van een erkende hogeschool of universiteit te nemen.

2. Officiële Test Score

Test Score: De kandidaten moeten een test score van 280 (nieuw scoresysteem) of 800 (oude scoresysteem) in te dienen over de General Test van de Graduate Record Exam (GRE) (verbaal, kwantitatief) en 3,5 op de sectie Analytical Schrijven van de Algemene Proef; 475 op de Graduate Management Admission Test (GMAT); of 151 van de Law School Admission Test (LSAT).

* Er zijn geen testvereisten voor aanvragers die een voortgezette opleiding hebben genoten. Studenten met een dubbele graad moeten GMAT-examen afleggen. Zie Dual MS in Conflict Management / MBA voor meer informatie.

3. Letter of Intent

Een brief waarin staat dat u geïnteresseerd bent in en doelen voor de MS in conflictbeheersing, evenals het mogelijke gebruik van de graad is vereist. De brief moet aantonen waarom u een goede kandidaat bent voor de MS in het programma Conflict Management en moet ten minste één pagina bevatten, één regelafstand.

4 CV

Een actueel CV nodig.

5. Aanbeveling Brieven

Twee brieven van aanbeveling van professionele of academische bronnen nodig. Idealiter zou de brieven zou moeten zijn van de werkgevers, toezichthouders of professoren vertrouwd met uw capaciteiten. De brieven moeten uw vermogen om graduate niveau werk te voltooien en uw potentieel voor uitmuntendheid op het gebied van conflicthantering te controleren.

6. Aanvullende eisen voor 'International Students

In aanvulling op de hierboven genoemde documenten, moet International Students transcript evaluatie in te dienen voor alle niet-Amerikaanse hogescholen en universiteiten en officiële TOEFL of IELTS scores. Documenten die door de Amerikaanse immigratiewetten, zoals de sponsor verklaring, zijn niet nodig als onderdeel van de aanvraagprocedure, maar moet worden ingediend voordat de student kan zich inschrijven of deelnemen aan cursussen.

Ga voor meer informatie naar International Student Resources.

Ingesloten certificaten

MS in afgestudeerden met een conflicthantering hebben hun kennis toegepast op een verscheidenheid aan professionele bezigheden, waarbij vele hun verantwoordelijkheidsgebieden binnen management, menselijke hulpbronnen of onderwijs hebben verbeterd of uitgebreid; terwijl anderen nieuwe carrièrerichtlijnen hebben ondernomen als bemiddelaars, facilitators, ombudsmannen, leiders van geloofsgemeenschappen en pleitbezorgers voor de patiëntenzorg. Feedback van alumni suggereert dat de MS in het curriculum Conflictmanagement geschikt is voor een reeks nationale en internationale functies in de zakelijke, non-profit- en publieke sector. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt voor het gebruik van de MS in Conflict Management-graad voor gebruik in wat uw gekozen beroep ook is. Bovendien zeggen veel van onze afgestudeerden dat de persoonlijke ontwikkeling die ze in de loop van de MS in Conflict Management behalen, net zo goed is als de professionele ontwikkeling die ze hebben gekregen. Het programma MS in Conflict Management produceert goed geïnformeerde, inzichtelijke en reflectieve burgers om leiding te geven in de uitdagende omgevingen van vandaag.

Het certificaat van Justitie en organisaties

Het Justice and Organizations Certificate biedt studenten aanvullende gespecialiseerde training in vaardigheden met betrekking tot organisatieconflictbeheer en geschillenbeslechting om studenten voor te bereiden op het werken in gerechtelijke systemen en in publieke, private, non-profitsectoren.

Banen met betrekking tot het gerechtigheidscertificaat:

 • Mediator , Equal Employment Opportunity Commission
 • Ombudsman , Georgia State University
 • Resolution Expediter , The Home Depot Corporation
 • Case Manager , American Arbitration Association
 • Educational Program Specialist , Center for Disease Control
 • Coördinator voor slachtofferhulp , Clayton County District Attorney's Office
 • Assistent-coördinator , St. John Emergency Dakloze Onderdak
 • Raadgever , Forrest General Hospital
 • Directeur risicobeheer , gezondheidssysteem van St. Joseph
 • Chief Legal Officer , Erlanger Health Systems
 • Senior Director of Investigations , Fraud & Abuse, Wellpoint Inc., Georgia

Het International Conflict Management Certificate

Het International Conflict Management Certificate biedt aanvullende kennis- en vaardigheidsontwikkeling om studenten voor te bereiden om effectief te werken in niet-gouvernementele organisaties (NGO's) en internationale zakelijke omgevingen.

Banen met betrekking tot het internationale certificaat:

 • Projectmedewerker verkiezingen , ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties, Zambia
 • Humanitarian Affairs Coordinator , The United Nations
 • Gedrag Detectie Analist , US Department of Transportation
 • Hoogleraar , Environmental Dispute Resolution
 • Conflict Manager , United World Solutions
 • Consul-generaal
 • Uitvoerend directeur , Recovery Outfitters, Inc.
 • Consultant , coördinator global business development
 • Disaster Relief Coordinator , Amerikaans Rode Kruis
 • Projectcoördinator voor het Amerikaanse programma , The Carter Center

Binnenlandse en internationale veldervaringen

MS-studenten in conflicthantering krijgen de kans om zelfervaring op te doen in conflictarbeid in een nationale of internationale omgeving via de Field Experience-cursus in het laatste semester.

Binnenlandse opties voor deze reis bieden de mogelijkheid om naar een conferentie, training of interculturele ervaring te reizen. Binnenlandse opties in het verleden waren onder meer het bijwonen van de Association for Conflict Resolution Conference, de American Bar Association Section op de Dispute Resolution Conference, het bezoeken van conflictbeheersbureaus in Washington, DC en de opleiding van ombudsmannen.

Internationale opties in het verleden waren onder meer een bezoek aan de VN-school voor vrede in Costa Rica, het bijwonen van lessen aan het Europees Vredesinstituut in Stadtschlaining, Oostenrijk, een interculturele reis naar Egypte, een ADR-gerichte reis naar Barbados, een studie naar het Midden-Oosten conflict in Israël en de Westelijke Jordaanoever, en het bestuderen van "The Troubles" in Ierland en Noord-Ierland.

Details met betrekking tot reis opties voor elk Cohort beschikbaar worden gesteld in de loop van het tweede semester van het programma. De binnenlandse opties zijn over het algemeen 4-5 dagen, en de internationale reizen zijn over het algemeen 7-10 dagen.

Veldstudie en stages

Een kenmerk van het MS in Conflict Management-programma is de veldstudie die studenten in het laatste semester uitvoeren. Deze ervaring, die studenten de mogelijkheid biedt om de vaardigheden en kennis die in de loop van het programma is opgedaan toe te passen op een specifieke conflictomgeving, bereidt hen voor op de uitdagingen van onze complexe mondiale omgeving.

Studenten kunnen een deel van het veld kiezen om te onderzoeken of stage te lopen, op basis van hun unieke interesses in het veld en hun professionele doelen.

Recente stageplaatsen

 • De Equal Employment Opportunity Commission
 • American Arbitration Association
 • Atlanta Ombusman-programma
 • Carroll County Mediation Center
 • Health Care Ethics Consortium of Georgia (HCECG)
 • Het Nakwatsvewat Institute, Arizona
 • Het Carter Center
 • Bemiddelaars buiten de grenzen
 • De ombudsdienst van de Verenigde Naties
 • United Nations CIFAL / Institute of Training and Research Office

Recent onderzoek / projecten

 • Faith-Based Encounter Programs als een nieuw model voor Track Three Peace Building
 • Preventie van post-traumatisch stresssyndroom bij terugkerende soldaten
 • Ivoorkust Post Conflict Reconstruction
 • Concessionary Bargaining
 • De rechten van seksuele minderheden in Zuid-Afrika
 • Community Trauma Healing in transculturele instellingen
 • Onderzoek naar het gebruik van Restorative Justice-concepten bij jeugdrechtspraak en identificatie van beste praktijken
 • Ontwikkeling van een slachtofferbemiddelingsprogramma voor een county in Noordwest-Georgia
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
16 maanden
Voltijd
Prijs
290 USD
Deadline
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st
Op locaties
Op datum
Einddatum
dec 31, 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st
Begindatum
sep 2019
Einddatum
dec 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st
Einddatum
dec 31, 2019

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st
Einddatum
dec 31, 2020