Lees de Officiële Beschrijving

Voor iedereen die woont, werkt of studies in Florida, de beste manier om onze staat te begrijpen en de problemen waar we voor staan ​​is om ze in het kader van onze geschiedenis en onderscheidende regionale cultuur te zetten.

De Florida Studies Program brengt docenten uit de geschiedenis, economie, aardrijkskunde, politicologie, antropologie, en andere disciplines om een ​​geïntegreerde, grondige verkenning van de veranderende identiteit van onze staat te creëren als een onderdeel van het Amerikaanse Zuiden als een brug naar de Caribbean Basin.

Van milieubeleid en beheer van hulpbronnen de politieke uitdagingen en de hervorming van de immigratie, Florida presenteert opvallende zaken die aandacht verdienen. Studenten van elke discipline kan profiteren van Florida Studies cursussen als ze voor te bereiden op een loopbaan, variërend van stedenbouwkundige tot sociaal werk, van monumentenzorg tot het internationale bedrijfsleven. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de manier waarop onze staat past in het gebied van de regionale en wereldwijde betekenis, dit programma is de ideale gelegenheid om de staat Florida te gebruiken als onderwijs en onderzoek laboratorium.

Studenten toegelaten tot de opleiding te nemen afgestudeerde klassen in de richting van de uitoefening van een Master of Liberal Arts in Florida Studies. Limited afgestudeerde assistentschappen zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als voortzetting van studenten.

ruil,

Programma beschrijving

De Florida Studies spoor van de Master of Liberal Arts programma geeft studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala aan interdisciplinaire klassen proeven. Studenten nemen in Florida gevestigde lessen op het gebied van geschiedenis, Engels, aardrijkskunde, Politieke Wetenschappen, Journalistiek en Media Studies en Antropologie.

Studenten zullen nauw samenwerken met het programma faculteit die zal goedkeuren cursussen en geven advies over scripties en publicaties.

Programma-eisen

Totaal aantal vereiste uren: 33 Verplichte vakken in de Florida Studies Program bevatten 1.) Inleiding tot Florida en Regional Studies, 2.) Vroege Florida History, 3.) Modern Florida History, 4.) Geografie van Florida (of Apporved milieu-cursus die heeft inhoud Florida), en 5.) Elke erkende Literatuur, schrijven of Media baan met inhoud Florida.

De rest van het programma van de studie elke student zal worden uitgewerkt met zijn of haar adviseur. Elk semester, het programma circuleert een lijst met goedgekeurde cursussen. Als leerlingen duiden cursussen die ze wensen op te nemen die niet in deze lijst (met inbegrip van een beperkt aantal graduate cursussen op andere campussen), kunnen zij de goedkeuring van de Program Director zoeken.

Elke student moet een uitgebreid mondeling examen en schriftelijk examen over drie velden of concentraties passeren.

Studenten kunnen een scriptie of niet-scriptie optie te kiezen. De kandidaten zullen onderwerpen selecteren met de goedkeuring van een faculteit adviseur.

wr6j

Toelatingsvoorwaarden

Kandidaten moeten een baccalaureaat en een minimum undergraduate GPA van 3,0 te hebben. Stuur dan een schriftelijk monster (een undergraduate scriptie, boekbespreking, of essay) of het bewijs van artistiek werk. We vragen ook dat je twee brieven van aanbeveling in te dienen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Feb. 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Feb. 2020