Meester van de professionele boekhouding (mprofacctg)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Professional Accounting is een 18-maanden cursussen masters degree programma dat is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een carrière in de boekhouding. U zult kennis en vaardigheden in het bedrijfsleven, boekhouding, financiën, commercieel recht en belastingen te verwerven.

Loopbaanperspectieven

Met een Master of Professional Accounting heb je de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​carrière als accountant bij een accountancy praktijk, het bedrijfsleven of de publieke sector te lanceren.

De Master of Professional Accounting is een 18-maanden cursussen masters degree programma dat is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een carrière in de boekhouding. U zult kennis en vaardigheden in het bedrijf over te nemen

Opleidingsstructuur

De Master of Professional Accounting is een 18 maanden, 240-punten-programma bestudeerd over zes kwartalen. U zult core business courses bestuderen voordat we naar een set van gespecialiseerde boekhoudkundige cursussen bestuderen.

U vindt er ook vier professionele ontwikkeling modules te voltooien als een belangrijk onderdeel van je opleiding. Deze zal u uitrusten met de professionele vaardigheden die je nodig hebt om uw inzetbaarheid en succes in de zakenwereld te verbeteren.

Academische eisen

Om toegang te krijgen die je nodig hebt een bachelor diploma van een erkende universiteit te hebben afgerond of het leren instelling met het equivalent van ten minste een Nieuw-Zeelandse B gemiddeld in de meest gevorderde cursussen. Dit kan een diploma in het bedrijfsleven * of een niet-zakelijke diploma in een relevante discipline, zoals de kunsten, techniek, technologie of wetenschap.

Bij de beoordeling van uw aanvraag zullen wij rekening houden met de positie van de instelling waar u uw HBO-opleiding, alsmede de behaalde resultaten in de relevante onderwerpen rangen voltooid.

  • De kandidaten die in een undergraduate-diploma, die worden beschouwd als fundamenteel gelijk aan cursussen in dit programma gevorderde cursus (sen) hebben afgerond zal moeten vervangende cursus (sen) te voltooien. Advies zal van geval tot geval aan de studenten worden verstrekt.

Engels eisen

Onze Business Masters programma's worden volledig in het Engels. Je moet dus in staat zijn om te begrijpen, spreken en schrijven vloeiend Engels.

Om in aanmerking te komen voor de ingang, moet internationale studenten te bereiken: - Academic IELTS 6.5, zonder band minder dan 6,0, of; - TOEFL (paper-based) 575 (TWE 4.5), of; - TOEFL (internet-based) 90 (geschreven 21), of; - Foundation certificaat in het Engels voor academische doeleinden (FCertEAP) B-.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines.

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines. Lees Minder