meester van de professionele accounting (mpacc) programma - auditing en assurance

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Er is nooit een grotere behoefte aan leiderschap en integriteit in het accountantsberoep. De Master of Professional Accounting (MPAcc) Program aan de Universiteit van Washington, Michael G. Foster School of Business reageert door het opstellen van jaarrekeningen professionals met kwalitatief goed onderwijs, een sterke ethiek, innovatief denken, en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Programma-overzicht

Hoewel de drie-kwart-lange, full-time professional master's degree-programma biedt boekhoudkundige studenten met de extra kredieten die vereist zijn om voor de CPA-examen zitten in de staat Washington, zijn primaire doel is om studenten voor succes in hun boekhouding loopbaan voor te bereiden in de openbare accounting, interne controle, of de industrie. Het programma is ontworpen met grote inbreng van partners van een aantal van de grote openbare accountantskantoren, en benadrukt de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in het bedrijfsleven, met inbegrip van risico management, effectieve communicatie, persoonlijke verkoop vaardigheden, probleemoplossend vermogen, en teamwork.


Het programma is voornamelijk ontworpen voor kandidaten met een bachelordiploma in de boekhouding. Het programma omvat significante interactie met het bedrijfsleven door middel van gastsprekers, gezamenlijke projecten met het beoefenen van accountants en ondernemingsorganisaties, teamwedstrijden, recepties en stagemogelijkheden. Tijdens de winter kwartaal, in plaats van het nemen van geselecteerde in-house cursussen, hebben de studenten de gelegenheid om vragen voor een winter stage bij een openbaar accountantskantoor of een van haar klanten, als ze worden geaccepteerd door het publiek accountantskantoor, hun werk ervaring voor deze toezicht stage zal worden gegund studiepunten.

Auditing en assurance Curriculum

De A & A-programma bestaat uit lessen van 10-12 en wordt aangeboden over de drie kwart academiejaar.

Het najaar van Quarter

 • Acctg 521 gevallen en vraagstukken in Information Quality Assurance Services en
 • Acctg 523 Advanced Financial Analysis
 • Acctg 527 Communicatie in Professional Accounting
 • Acctg 579 Special Topics: Business Law & Ethiek

Winter wijk

 • Acctg 575 Stage
 • Acctg 576 Independent Research Project Proposal

Als er geen stage, compleet Acctg 576 en vier goedgekeurde keuzevakken.

 • Acctg 420 Database Management Systemen voor Accountants
 • Acctg 524 individuele belasting
 • Acctg 525 Business en internationale fiscaliteit
 • Acctg 562 administratieve verwerking van bedrijfscombinaties in een mondiale markt
 • Acctg 564 Governmental Accounting

Voorjaar wijk

 • Acctg 566 Problemen in de International Accounting
 • Acctg 577 Independent Research Project
 • Acctg 579A Communicatie II
 • Acctg 579B Een EAVANCEERDE Accounting & Kwesties Betrokken fiscale gevolgen

Doelgroep

Studenten met een BA in Accounting op zoek naar een loopbaan als accountant in de professionele boekhouding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... Lees meer

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Lees Minder
Seattle , Seoul , San Francisco + 2 Meer Minder