Lees de Officiële Beschrijving

Master produceren

De Master of produceren is een praktijkgericht diploma cursussen graad, waarbij achttien maanden full-time studie die zich richt op de creatieve en zakelijke aspecten van een succesvolle producent in de film-, televisie-en aanverwante industrieën.

Het programma zal verbreed uw creatieve vermogens en zakelijke vaardigheden door te eisen om te werken in de rol van producent op studentenfilms, je zal een goed begrip van de Australische film-, televisie-en aanverwante industrieën te ontwikkelen, en produceren een korte creatief project.

Toelating is gebaseerd op afronding van een driejarige undergraduate-diploma of een gelijkwaardige opleiding en een interview.

De School voor Film en Televisie aan de Victoriaanse College of the Arts, heeft een internationale reputatie voor de hoge kwaliteit van haar afgestudeerden en studenten producties.Afgestudeerden zijn succesvol in het lokale en internationale filmfestivals en won vele prijzen met hun producties en worden op grote schaal toegepast in de industrie. Veel van onze afgestudeerden te ontwikkelen spraakmakende carrière in de film-, televisie-of aanverwante industrieën.


Duur:

  • 18 maanden full-time (Dit opleidingsonderdeel kan niet worden deelgenomen tijd)


Campus:

  • Southbank


Entry:

  • Semester 1 alleen
  • Er is geen halverwege het jaar toegang
  • Succesvolle kandidaten kunnen niet uitstellen hun koers
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Victorian College of the Arts »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
18 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum