meester van de openbare orde

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Public Policy

&nbsp

De Master of Public Policy graad is een opleiding gezamenlijk ontworpen door de Europese universiteit Viadrina Frankfurt (Oder) en de Humboldt Universiteit van Berlijn, en beheerd door de Humboldt-Viadrina School voor Bestuurs-gGmbH.


Het richt zich op individuen met een hogere mate van Onderwijs die werkzaam zijn in het gebied van politiek, economie of maatschappelijke instellingen, waardoor ze te ontwikkelen, te bevorderen en uit te voeren aangepaste oplossing aan verschillende maatschappelijke uitdagingen.

&nbsp

De velden van de politiek, kunnen de economische en maatschappelijke echter niet meer alleen te handelen bij het aanpakken van de grote uitdagingen onze samenlevingen worden geconfronteerd.In lijn met de algemene aanpak van de Humboldt-Viadrina School of Governance, het doel van de Master in Public Policy is dan ook om u de training die u nodig hebt om te werken als een sociaal en politiek geëngageerde ondernemer, in staat om besluitvorming en oriënteren verandering te maken, maar ook in staat om te bemiddelen en de interactie met en binnen de drie gebieden van economie, politiek en het maatschappelijk middenveld.


Om dit te doen, zodat de kapitein, die in de kern van elke student studie een echt project - dat wil zeggen een programma om een ​​probleem dat uw organisatie richt, of een ontwikkelingsplan voor een origineel idee te beantwoorden - die vormen de achterliggende gedachte van de geheel van de opleiding.


Door de studie van negen verschillende modules aan te raken de meest relevante aspect van de Public Policy and Governance, de multidisciplinaire aanpak, de in huis seminars, de constante confrontatie met collega's, en de voortdurende verwijzing naar een concreet project, zul je verwerven en ontwikkelen van de nodige capaciteit en competenties - en de ontwikkeling van het professionele netwerk van - die je nodig hebt om uw eigen duurzame project idee te realiseren.


Maar het zal ook leiden u naar uw eigen aanpak te ontwikkelen om je eigen set van onderwerpen en taken, terwijl het verkrijgen van uit het inzicht van anderen 'professionals' perspectief - zijn ze de deskundige ingrijpen in de cursus of de cursus collega's.


Meld je nu aan en maak een verandering!

&nbsp

&nbsp

Programma Structuur


Overzicht Ook in termen van studie-structuur, de doelstelling van de Humboldt-Viadrina School of Governance is een evenwicht te vinden tussen:

&nbsp

 • Theoretisch werk en de praktische toepassing;
 • Individueel en groepswerk;
 • In-house training en leren op afstand;
 • Kennisoverdracht en leren op basis van ervaring.


Deze benadering wordt weerspiegeld in de indeling systeem: om zich te kwalificeren voor de Master ontvangen, studenten moet alle de opleiding componenten, tot een totaal van 90 studiepunten punt te bereiken volgens het European Credit Transfer System

&nbsp

 • Inleidende Week - 5 ECTS-studiepunten
 • Modules (Taken en opdrachten) - 45 ECTS-studiepunten
 • Project Development & Report - 20 ECTS-studiepunten
 • Masterproef - 20 ECTS-studiepunten


Een ECTS-studiepunt is ongeveer 30 uur van de cursussen. De omvang van de opdracht omvat zowel afstandsonderwijs en in huis seminar voorbereiding en studietijd. De totale duur van de master is twee jaar (vier semester), voor een bedrag van 4.500 euro per semester. De HVSoG biedt flexibele betalingsmogelijkheden.


Academici en praktijkmensen begeleiden van de student in het onderwijs proces. Elke student zal de gezamenlijke ondersteuning van een project coach en van een individuele docent. De Administratieve Team zal beschikbaar zijn voor alle organisatorische en administratieve kwesties.

&nbsp


Afstandsonderwijs


Na voltooiing van de inscriptie proces, studenten toegang krijgen tot de HVSoG Master in Public Policy online platform.Hier moeten de leerlingen vindt leermateriaal (originele cursussen - opgesteld door de School of Governance's academici en praktijkmensen, bibliografie, opdrachten en taken individueel worden uitgewerkt door studenten, enz.), maar ook een interactief platform om te communiceren met andere studenten.


Ze vindt er ook de "Learning Journal", die alleen toegankelijk is door elke individuele student en zijn evaluator. Hoewel de Leren tijdschrift maakt geen deel uit van het eindcijfer systeem (studenten krijgen alleen een pass / fail graad om de zes maanden) is het een fundamenteel instrument om studenten reflectie te bevorderen op hun eigen leerproces.


Cijfers verkregen voor elke module taken en opdrachten maken deel uit van het eindcijfer.

&nbsp


In-house seminar


Gedurende de 2 jaar MPP cursus zullen de studenten in totaal 40 dagen in In-house seminars, waarin zij zullen helpen om lezingen gehouden door cursussen 'auteurs en medewerkers en de interactie met andere studenten. Seminars worden verdeeld in vier sessies van tien dagen. De Introductieweek (5 dagen in het begin van de Meester) is onderdeel van de eerste sessie.


De deelname aan alle sessies is verplicht, en de inleidende week maakt deel uit van het eindcijfer.

&nbsp


Hands-on Projects


Hands-on projecten zijn het hart van de Humboldt-Viadrina School voor Bestuurs-Master. Zij vertegenwoordigen de link tussen theorie en praktijk, en de achterliggende gedachte van het curriculum van de Master in Public Policy.


Met hun aanvraag moeten de studenten een voorstel voor een project idee, dit idee zal worden ontwikkeld tijdens de Master, waardoor studenten een project toepassen van direct, en in hun werkelijke werkomgeving, wat ze leren in de loop implementeren. Door dit proces, zal verwerven de studenten de concrete en praktische vaardigheden die nodig zijn om te gaan met complexe besluitvorming processen. Voor de organisatie waarin de student werkt, deze probleemoplossende benadering betekent een echte meerwaarde.


Terwijl een groot aantal projecten kunnen laten functioneren, moet geaccepteerde project zijn:

&nbsp

 • Duurzaam: zet institutionele standaarden voor de uitvoering op zijn plaats en vormt de basis voor toekomstige innovaties.
 • Compleet: projecten moeten het creatieve gebruik van de bestaande middelen, evenals de individuatie van nieuwe impliceren;
 • Praktisch: projecten moeten een praktische relevantie, en haalbaar tijdens meester termijn (2 jaar);
 • Doel Oriented: projecten moeten omgaan met een probleem vanuit de student de eigen organisatie, en hebben de potentie om succesvol uit te voeren een duurzame verandering;
 • Coöperatieve: projecten uit te voeren zowel nationale en internationale samenwerking
 • Verantwoordelijke: projecten moeten maatschappelijk relevant, en ondersteunen het concept van goed bestuur
 • Begrijpelijk: project doelen en doelstellingen moeten relevant en duidelijk;
 • Uitdagende:. Projecten hebben te maken met kwesties die nog niet zijn met succes aangepakt


De voltooiing van een ca. 2000 woorden Project Report is een voorwaarde voor de toelating tot het examen, en een deel van het eindcijfer. Het werk aan het project kan het onderwerp van de masterproef zijn.

&nbsp


Master Thesis


Voordat u het eindexamen student moet schrijven een originele Master Thesis over een onderwerp van hun keuze, goedgekeurd door de School. De Master Thesis, ongeveer 20.000 woorden lang, moet duidelijk bewijzen dat de kennis van de multidisciplinaire aanpak van de School. De Master Thesis wordt verdedigd voor twee promotoren, voorgesteld door de student buiten de school en een naar keuze van HVSG. De bespreking van het proefschrift is de eerste component van de Final Exam.

&nbsp

Afronding van het proefschrift is een voorwaarde voor de toelating tot het eindexamen, en behaalde graad maakt deel uit van het eindcijfer.

&nbsp


Final Exam


Om toegelaten te worden tot het eindexamen moeten de leerlingen beschikken over:

&nbsp

a) Voltooide alle cursussen Modules

b) Voltooiing van de Project rapport

c) Voltooiing van de Masterproef


De Final Exam bestaat uit de bespreking van de masterproef, en in een groep werk bestaande uit:


a) Een korte presentatie van elk groepslid op het leerproces in hun eigen hand op Project

b) De ontwikkeling van een taak die door de jury op groepsniveau

c) een verslag over de werk groepsdiscussie


De cijfers verkregen bij de bespreking van de masterproef en de Groep werken maken deel uit van het eindcijfer. De Groep Work cijfer komt ook voor op een individuele basis.

&nbsp

&nbsp

Pre-eisen voor de toelating tot de master zijn:

 • Excellent Hoger Onderwijs Degree
 • Ten minste twee jaar werkervaring (project / voluntary works inbegrepen)
 • Bewezen Kennis van het Engels; extra talen een pluspunt; gelieve dan te noteren dat ALLE cursussen worden gehouden in het Engels.
 • een testresultaat van tenminste 20 punten in de TOEFEL computer-gebaseerde test, minimaal klasse B in de Cambridge Advanced Certificate of IELTS graad van ten minste 6, of
 • onderwijs in het Engels van ten minste vier jaar worden afgesloten, of
 • gelijkwaardig bewijsstuk, bijvoorbeeld verblijf in een Engels-sprekende buitenland voor een voldoende lange periode, of
 • duidelijk bewijs dat het een native speaker van het Engels
 • Uitstekende computervaardigheden
 • Een project concept worden ontwikkeld / geïmplementeerd in een specifieke organisatie of instelling.

&nbsp

&nbsp

Deadline

&nbsp

28/02/2013

&nbsp

&nbsp

Kosten en financiering

De kosten van de Master in Public Policy is van 4.500 euro per semester, voor een totaal van 18.000 Euro (4 semesters) voor de twee jaren Master Program. De Humboldt-Viadrina School of Governance biedt flexibele opties voor de financiering van die kosten, in aanvulling op de verschillende beurs mogelijkheden.

Bovendien kunnen studenten van toepassing zijn voor verschillende beurs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wat is het idee achter de Humboldt-Viadrina School of Governance? Wat is het dat deze school bepaalt, en op welke wijze is het uniek? Toen we begonnen met dit project enkele jaren geleden, wat was het ... Lees meer

Wat is het idee achter de Humboldt-Viadrina School of Governance? Wat is het dat deze school bepaalt, en op welke wijze is het uniek? Toen we begonnen met dit project enkele jaren geleden, wat was het we hoopten te bereiken? Dit zijn de vragen die we blijven vragen, en de vragen die deze onderneming op de proef gesteld. We willen analyseren en ontwerpen. Met de oprichting van de Humboldt-Viadrina School of Governance, hebben we Alexander von Humboldt notie van eenheid verbreed in onderzoek en onderwijs om ook het idee van een 'forum'. Het is op dit forum dat de ontwikkeling en overdracht van theoretische kennis vormt de basis voor actie. De School nieuwe drieledige aanpak om te studeren is wat zullen de studenten om op te treden op die problemen die bestaan ​​in de ruimten tussen de politiek, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld te inspireren. We willen een katalysator voor hervormingen. Het doel van de praktijk georiënteerde Master of Public Policy opleiding aangeboden door de Europese Universiteit Viadrina Frankfurt (Oder) en van de Humboldt Universiteit in Berlijn HUMBOLDT-Viadrina School of Governance wordt het ontwerp en de succesvolle implementatie van concrete projecten. Het doel van de studie aan de School is om studenten te voorzien van de middelen om theoretisch te baseren en na te denken over de mogelijkheid om echte en duurzame maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen: Een fondsenwerving concept dat nog op de tekentafel is van weinig nut, maar in de aanvraag van een staat om zijn potentieel over noodzakelijke hervormingen tot stand te brengen te testen. Op deze manier, de Humboldt-Viadrina School of Governance is een instelling gebouwd op diverse fundamenten: wij verrichten toegepast onderzoek en bieden een praktijkgerichte Master of Public Policy graad, terwijl, in als een forum, brengen we mensen die gezamenlijk aanpakken van de uitdagingen van de samenleving van vandaag. Wij zijn een onafhankelijke en kritische acteur, die bijdraagt, wordt betrokken en, uiteindelijk, effecten veranderen. We zullen acties tegen de feitelijke resultaten te meten, niet alleen vertrouwen op abstracte, theoretische normen. Lees Minder
Berlijn , Berlijn + 1 Meer Minder