Meester van de media en creatieve technologieën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Media en Creative Technologies

De Master of Media en Creative Technologies is ontworpen om de creatieve en technische reikwijdte van de media-ontwerpers, artiesten en makers te verbeteren. Deze graad zal u voorzien van een duidelijke voorsprong in een steeds meer concurrerende media gebied nationaal en mondiaal niveau.

De Master of Media en Creative Technologies (MMCT) kunt u kiezen uit een van de vier thema's beschikbaar: Creative Practices, Creative Technologies, Screen en Media Studies (die in het kader van de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen) en Māori Media en Communicatie (aangeboden onder de Faculteit der Maori en inheemse Studies). Elk gebied biedt u de mogelijkheid om artistieke en technische vormen opgaan in nieuwe combinaties.

Naast geleerd papers, werk je aan een jaar lang begeleid programma waar je een groot werk (of werken) zal ontwikkelen, dat fungeert als het vlaggenschip van uw gediplomeerde portfolio van creatieve werken. Onderzoek onder de MMCT vind je uitgebreide informatie samenwerkingsproject ervaring die wordt ondersteund door de technische expertise en geavanceerde creatieve vaardigheden te geven. U zult ook profiteren van de aanzienlijke basis in postdoctorale wetenschapsbeoefening en de inzet van kritische en methodologische vaardigheden in origineel onderzoek.

Industry Connections

Dit programma zorgt voor de strategische banden met de bredere Nieuw-Zeelandse gemeenschap op een aantal niveaus, en we hebben nauwe banden met Hamilton gemeenteraad. Onze medewerkers hebben sterke banden met internationale netwerken in de media en creatieve technologieën, en hebben sterke banden met top gerangschikt instellingen in Azië, Europa, Noord-Amerika en binnen de regio Pacific.

Carrièremogelijkheden

Met een MMCT graden, zal u in de vraag van de grote organisaties in de private en publieke sector, waar digitale technologieën nu een prioriteit aandacht te nemen. Er zal ook een breed scala van mogelijkheden die ontstaan ​​is in commerciële ontwerpen en in het bredere gebied van de scheppende en uitvoerende kunsten zijn. De mate zal belangrijke vaardigheid upgrades bieden voor mensen met een professionele achtergrond, terwijl ook het geven van de jongere leerlingen die streven naar de creatieve beroepen een onschatbare kans om portefeuilles van een professionele standaard te ontwikkelen in te voeren.

Creative Practice Career Voorbeelden

Event Manager, Media kunstenaar, musicus, uitvoerende artiest, Scenarioschrijver

Creative Technologies Career Voorbeelden

Animation Artist, Audio-visuele Technician, Digitale Kunstenaar, Film en Televisie Editor Interface Designer (informatietechnologie), mediakunstenaar, Muzikant, Sound Designer, Web Designer

Māori Media en Communicatie Carrière Voorbeelden

Communications Officer, directeur van Interculturele Communicatie, Film en Televisie Producent / regisseur, Hoger Onderwijskundige (in media, creatieve kunsten, technologie), Artist uitvoeren.

Screen en Media Studies Carrière Voorbeelden

Commercial Onderzoeker (entertainment en communicatie), Communications Officer, film of televisie Producent / regisseur, Hoger Onderwijskundige

Māori Media & Communicatie

Studeren Māori Media & Communicatie, onder de Faculteit der Maori en inheemse Studies, biedt u de mogelijkheid om te bouwen op uw begrip van de historische, politieke, culturele en sociale contexten waarin media en communicatie praktijken te ontwikkelen en te bedienen. De mate bouwt uw begrip van traditionele en hedendaagse vormen van Māori communicatie via Maori mediavormen.

U profiteert van een aanzienlijke basis in postdoctorale wetenschapsbeoefening en de inzet van kritische en methodologische vaardigheden in origineel onderzoek.

Toelating en inschrijving

Na de succesvolle afronding van de BMCT u van toepassing kunnen zijn voor de Master of Media en Creative Technologies (MMCT). Dit diploma wordt uitgereikt met klassen van eer. De MMCT omvat drie semesters van full-time studie, of het equivalent in part-time studie.

Om te worden toegelaten tot de MMCT, moet u een Bachelor in de Media en Creative Technologies (of gelijkwaardig) hebben afgerond en een bevredigende graad gemiddelde hebben bereikt - normaal een B + gemiddeld of beter. Je moet ook over de juiste begeleiding geregeld. Kandidaten die een BMCT met een major in Design Media hebben afgerond met een geschikte Grade Point Average komen in aanmerking voor toegang tot Creative Technologies voor de MMCT. Afgestudeerden van andere undergraduate graden die zijn afgestudeerd in een relevant onderwerp kan ook in aanmerking komen om in te schrijven in de MMCT. Toelatingscriteria kunnen variëren dus raadpleeg het juiste programma Graduate adviseur voor hun specifieke criteria.

Toelating tot de MMCT vereist de instemming van de voorzitter van de School of Programma Convenor van het belangrijkste onderwerp of het programma en met instemming van de decaan van de Cultuur- en Maatschappijwetenschappen (of nominee).

Opmerking (s):

* Māori Media en Communicatie, kunnen worden genomen voor de MMCT, maar studenten moeten zich inschrijven via de School van de Maori en Pacific Development.

* Design Media is momenteel niet beschikbaar voor de MMCT. Echter, kunnen studenten die in Design Media hebben studeerde in hun bachelordiploma inschrijven in Creative Technologies voor de MMCT.

MMCT Regulations

Laatst bijgewerkt op May 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder