meester van de machinebouw

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Meester van Werktuigbouwkunde


Doelstelling


Om veel van de inspanningen om te werken aan de studies over de mechanische engineering en om een eeuwige omgeving te bouwen met een innovatief denken, een professionele bekwaamheid, gecultiveerde omgangsvormen van een aangename geesten en het scheppen van ethiek aan de samenleving te dienen.

Leerdoelen

1. Te koesteren ingenieurs die gespecialiseerd zijn in de integratie van werktuigbouwkunde, hen uitrusten met een probleemoplossend vermogen, en combineren engineering management en systeem-integratie van vaardigheden.


Leerresultaten

 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met de fundamentele kennis met betrekking tot mechanische engineering en technologische achtergrond.
 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met fundamentele kennis over hoe computers en apparatuur te gebruiken als een mogelijkheid om de computer programma's te schrijven.
 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met het ontwerpen van ervaringen, hands-on ervaringen, en het vermogen over hoe om te zoeken naar professionele data, cijfers analyseren, te bewegen en af te leiden.


2. Om veel van de inspanningen om theorieën en praktische ervaringen toe te passen, om te werken aan studies over de mechanische engineering en aan de industriële behoeften en toekomstperspectieven te combineren.


Leerresultaten

 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met een vermogen om te plannen, te evalueren en uitvoeren van engineering.
 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met een mogelijkheid om de presentatie, demonstratie en communiceren met engineering diagrammen en schriftelijke verslagen.
 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met professionele verantwoordelijkheden en het scheppen van ethiek.
 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met cross-veld, coöperatieve en innovatief vermogen.

&nbsp

3. Koesteren persoonlijkheid over het leven lang leren en de zorg voor de samenleving.

Leerresultaten

 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met mogelijkheden om de engineering rol te realiseren in de samenleving en zich aanpassen aan de veranderingen van de sociale omgeving.
 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met mogelijkheden om culturen, kunst en de mensheid gecultiveerd manieren en capaciteiten om engineering en de schepping te combineren.
 • Afgestudeerden moeten in staat zijn om een vreemde taal toe te passen in het vertrouwde veld.
 • Afgestudeerden moeten worden uitgerust met een leven lang tools en de bereidheid om te wijden aan banen.

Graduate programma

Het Departement Werktuigkunde biedt graduate studie en onderzoek in een breed scala van technische gebieden, die zijn gegroepeerd in twee divisies - Mechatronics Technology en Advanced Manufacturing.


Mechatronics Technology Division:

De divisie levert studie en onderzoek op het gebied van automatische besturing, automatisering, mechatronica, en computer geïntegreerd ontwerp en de fabricage. De studenten worden verbouwd tot meester in de automatisering van productieprocessen, de modernisering van de industrie en het onderzoek en de ontwikkeling van verschillende productie machines.Advanced Manufacturing and Materials Division:

De divisie biedt intensieve studies in geavanceerde ontwerp en fabricage voor mechanische componenten en systemen met betrekking tot materialen, ontwerp, analyse, fabricage, assemblage en testen. De studenten worden opgeleid om te kunnen high-tech mechanische apparatuur te ontwikkelen.

Het departement onderhoudt intensieve activiteiten in ontwerp en fabricage, dynamische systemen en controles, materialen en solide mechanica, warmte-en stromingsleer. Kwesties in verband met micro / nano-technologie, precisie-engineering, halfgeleider verpakkingsindustrie, rapid prototyping en tooling, nieuwe energie, warmtewisselaar, en geavanceerde voertuigtechniek zijn ook onder intensieve studie van de faculteit en studenten.

Werkgelegenheid De vooruitzichten op een baan voor onze afgestudeerden zijn veelbelovend. Ze kunnen worden gebruikt door de micro / nano-schaal fabricage fabrieken, mechanische productie fabrieken, precisie schimmel fabrieken, auto's fabrieken, aerospace-industrie, energiebedrijven, staalfabrieken, halfgeleiderindustrie, foto-elektronische industrie, biotech-bedrijven. En ze kunnen werken als onderzoekers of ingenieurs, het doen van onderzoek en ontwikkeling.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

STUST was founded in 1969. As of the 2007 academic year, we have a total of four colleges—College of Engineering, College of Business, College of Digital Design, College of Humanities and Social Scien ... Lees meer

STUST was founded in 1969. As of the 2007 academic year, we have a total of four colleges—College of Engineering, College of Business, College of Digital Design, College of Humanities and Social Sciences—25 departments, 11 graduate institutes (which offer 12 Master's programs and 3 doctoral programs), 4 teaching centers and 18 research centers. STUST has over 800 faculty members, and we currently have approximately 18,000 students enrolled, of which over 170 are international students. Our campus is located in the north-eastern suburb of Tainan City on an area of 16 hectares. To our west is Tainan City, and to our east is Yung-Kang City. Our campus is less than 4 km from Tainan’s Railway Station. Our school is truly located in an area with the beauty of the countryside and the convenience of metropolitan life. Lees Minder
Tainan , Taipei + 1 Meer Minder