meester van de kunst-en cultuureducatie beheer (MACM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts en Cultureel Management (MAACM) is een gezamenlijk programma tussen de Drucker School en de School van de Arts and Humanities. Het is een toegepaste programma, ontworpen voor studenten met een sterke achtergrond in de kunsten of de geesteswetenschappen die willen geesteswetenschappen een combinatie van management, beleid en besluitvorming training met gevorderde studie in de.

Aan de Claremont Graduate University, maak je deel uit van de dynamische cultuur van Los Angeles en de omliggende gemeenten. Vraagstukken die de meeste betrekking hebben op de wereldwijde gemeenschap van kunst-en cultuurbeleid, nu en voor de toekomst, maken deel uit van het unieke cultuurlandschap van het gebied rond Los Angeles. Als een kunst-en cultureel manager, moet u in staat om te functioneren als een gemeenschap leider, planner, opvoeder, begeleider en fund-raiser. Je moet weten hoe te interpreteren, invloed, en het formuleren van kunst en cultureel beleid en pleiten voor de waarde en de missies van een organisatie om diverse kiesdistricten met inbegrip van kunstenaars, mensen uit het bedrijfsleven, de overheid officieren en leden van lokale gemeenschappen.

Ons programma in kunst-en cultureel management streeft naar een optimale balans van de gevorderde studie in de kunst-en culturele theorie, beleid, beheer en hands-on ervaring. Stages, praktijkgericht onderzoek op levende kwesties, en een faculteit die betrokken zijn bij de gemeenschap-at-large bieden een unieke gelegenheid om de vaardigheden en kennis nodig van leiders in kunst-en cultureel management meester.


Laatst bijgewerkt op apr 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is ge ... Lees meer

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is gebaseerd op de mensen-management als een menselijke onderneming, als een liberaal kunst. De mensen die je zult ontmoeten op de Drucker School weerspiegelen deze filosofie van het personeel, aan de faculteit, je medestudenten in elke interactie. U wordt met respect behandeld, geprezen om je individualiteit, en omarmd door de collegiale synergie van onze academische gemeenschap. Hier vindt u hoge verwachtingen en uitdagend programma's, maar ook woorden van bemoediging en deskundige begeleiding. U vindt professoren het publiceren van de toonaangevende boeken in hun vakgebied, die staan ​​te popelen om je bezighouden met levendige discussies over de meest urgente kwesties. U vindt een management stijl die de teelt van het menselijk potentieel als meest waardevolle van een bedrijf bron waarden. U vindt een school die is wereldwijd, divers en rijk aan middelen, terwijl het intieme en flexibel genoeg voor u om het pad dat is voor u verkennen. Hier in het Drucker School, vind je iets anders. Maar niet op ons woord voor uit de eerste hand het-ervaring het verschil en ontdek de mogelijkheden van uw toekomst in petto heeft op de Drucker School. Ons doel We maken een verschil in het leven van de mensen met wie wij leren en de instellingen die we bedienen. Onze missie We bereiken ons doel door het ontwikkelen en verrijken van het professionele leven van onze studenten: Verbeteren van hun vermogen om te rigoureus en ethisch denken over complexe, ambigue vraagstukken, om geluid van strategische beslissingen te nemen, en te leiden en anderen te inspireren tot het bereiken van gemeenschappelijke doelen Het verstrekken van een persoonlijke en praktische, maar toch reflectief leren ervaring Bevolking is intellectueel cu riosity en leren vaardigheden die een levenslange zoektocht naar begrip en openheid zullen ondersteunen van innovatie en verandering Lees Minder