Meester van de informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Master of Information Technology is bedoeld voor studenten zonder een achtergrond in de IT. Je zult bouwen op uw bestaande kwalificatie, uit elk gebied, en de ontwikkeling van de technische vaardigheden voor een carrière in de IT-sector.

U zult informatica fundamentals, zoals database-systemen, computernetwerken en de programmering te bestuderen voordat u naar meer geavanceerde studies in software engineering, intelligente systemen, internet computing en web-based en e-commerce computernetwerken. De cursus is gericht op de technische vaardigheid en zal u voorzien van de vaardigheden om te bouwen en beheren van computersystemen, waaronder de kennis van Java voor het programmeren, algoritmen en datastructuren, de fundamenten van het ontwerp van het systeem engineering en fundamentele IT-gerelateerde wiskunde.

Een team project in software engineering is een onderdeel van de cursus, en je hebt de mogelijkheid van het voltooien van een minderjarige proefschrift als u wenst te gaan naar een PhD.

Onze samenwerkingsverbanden met universiteiten over de hele wereld zal u een kans om in het buitenland te studeren geven. Wanneer u overstapt, zult u in aanmerking komen voor de professionele lidmaatschap van de Australische Computer Society.

Engels taaleisen

IELTS (academische): minimale score van 6.5 met geen enkele individuele band score minder dan 6,0. TOEFL paper-based test: minimale score van 575 (minimum score van 5 in de Test van schriftelijke Engels).

TOEFL Internet-gebaseerde test: minimale score van 80 met minimale totale voor SLR 18, W 22.

La Trobe Melbourne (ELICOS): Voltooiing van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 6B bij La Trobe Melbourne met een minimum van 60 procent in totaal en 60 procent in eindexamen. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Engels als voertaal in het hoger studies worden aanvaard.

Let op: Engels als voertaal in het vorige onderzoek niet zal worden aanvaard als basis voor de toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6.0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): minimale score van 64 met geen communicatieve vaardigheden scoren minder dan 59.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een graad van C of hoger.

Of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

Een Australische Bachelor's degree of goedgekeurde internationale equivalent, in elke discipline.

Aanvullende informatie

Deze cursus begint in de zomer (oktober), Semester 1 (maart), en Semester 2 (juli). Maar als je wilt Geavanceerd Standing (krediet) te onderwerpen, waaronder Professional Milieu, Network Engineering Fundamentals en Object Oriented Programming Fundamentals, kunt u niet starten in de zomer semester.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is geaccrediteerd voor professioneel niveau lidmaatschap van de Australische Computer Society.

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder