Lees de Officiële Beschrijving

De Master of Health Administration (MHA) programma bereidt leiders die effectief kunnen inspelen op de dynamische en steeds veranderende gezondheidszorg.

Deze personen hebben een capaciteit om kritisch te onderzoeken en te beoordelen kwesties en trends en bevoegd zijn om het lot van de wereldwijde gezondheidszorg beïnvloeden. Curriculum is afgestemd op de behoeften van de gezondheidszorg leider / manager door het verstrekken van inhoud in financiën, beleid, onderzoek, technologie, kwaliteitsverbetering, economie, marketing en strategische planning. Daarnaast zullen de studenten ook gevraagd worden om koers werkzaamheden met betrekking tot hun gebied van concentratie, zoals gezondheidseducatie, langdurige zorg en de gezondheid van de informatica af te ronden.

Afgestudeerden van het MHA-programma zal hebben versterkt hun management / administratieve achtergrond en specialisme door de afronding van een curriculum dat studenten voorziet van de nieuwste theorieën en de hedendaagse praktijk toepassingen. Afgestudeerden zijn in staat om hun rol te definiëren binnen de gezondheidszorg en de manier waarop de nodige wijzigingen aan te brengen een werkomgeving, dat is het team gericht en motiverend om anderen te maken te begrijpen.


Zie 5 andere vakken van University of Phoenix Online »

Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019