Meester van de gegevens wetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kies Master of Data Science in La Trobe

Gegevenswetenschappers zijn in gebreke maar in vraag van veel industrieën. Snelle technologische vooruitgang heeft grote hoeveelheden complexe gegevens gecreëerd, en bedrijven zoeken experts die deze gegevens kunnen gebruiken tot hun voordeel. Bedrijven concurreren sterk voor deskundigen die manieren kunnen vinden om hogere gegevensvolumes te beheren en steeds complexer uitdagingen op te lossen.

De Master of Computer Science van La Trobe is ontworpen om afgestudeerden een concurrentievoordeel te geven door up-to-the-minute theoretische inhoud, praktische ervaringen in de praktijk en netwerkmogelijkheden met industriële leiders.

La Trobe staat boven de wereldstandaard voor wiskundige wetenschappen en zuiver wiskundeonderzoek en 'ruim boven de wereldstandaard' voor statistisch onderzoek in de Australische onderzoeksraad van de ERA van 2015. U leert van academici die in de voorhoede van het Big Data-veld staan. Studenten worden geleerd van de nieuwste data science tools zoals Apache Spark en Hadoop.

Kies uit een van de drie hoofdvakken: bioinformatica, grote data en cloud computing, of analytische wetenschap, en breid je kennis door middel van een reeks keuzevakken. U komt klaar om de volgende generatie uitdagingen van de maatschappij aan te pakken, met gebruikmaking van uw unieke vaardigheden in grote databanken, analytische modellen en intelligentiesystemen.

Carrièremogelijkheden

Gegevenswetenschappers werken over sectoren zoals zaken, gezondheid, biologie, logistiek, informatietechnologie en meer, om grote gegevens te interpreteren en innovatieve kansen te identificeren.

La Trobe werkt in de industrie met ziekenhuizen, grote internetbedrijven en het Australian Institute of Sport om werkelijke gegevensproblemen op te lossen.

Als afgestudeerd bent u goed gepositioneerd voor een carrière in een aantal rollen, waaronder:

 • data wetenschapper
 • bedrijfsanalist
 • bioinformaticus
 • kwantitatieve specialist
 • supply chain analyst
 • data engineer.

Deze cursus stelt u in staat om te werken in elke sector waar gegevens kunnen helpen bij het oplossen van problemen, dit kan op gebieden zijn zoals:

 • Gezondheid
 • wetenschap
 • informatie Technologie
 • afzet
 • financiën
 • overheid

Cursusbeschrijving

De Master in de Gegevenswetenschappen is een tweejarige graad die de student in staat stelt kennis en vaardigheden te ontwikkelen om te werken als data wetenschappers in een breed scala aan industrieën, waaronder: wetenschap, bedrijfsleven, gezondheid, landbouw, sport, vervoer of logistiek. Er is steeds hogere vraag naar een nauwkeurige winning van inzichtige kennis van grote dataverzameling en voor de mogelijkheid om voorspellingen te maken over toekomstige trends en prestaties. De complexiteit en het volume van grote gegevensverzamelingen (beelden, documenten, sociale media data, streaming sensor data) drijft de behoefte aan een unieke set van vaardigheden in grote data computing, analytische modellering en intelligentiesystemen die de Data Science graad ondersteunen.

Specifiek heeft deze cursus drie belangrijke specialisatiegebieden:

 • Big Data en Cloud Computing
 • Analytische Wetenschap
 • bioinformatica

Elk hoofdvak omvat een aantal kerngeavanceerde vakken uit de informatica en wiskunde / statistische disciplines en een aantal gespecialiseerde geavanceerde onderwerpen, waaronder groot data management, computational intelligence for analytics, data exploratie en visualisatie, ontwikkeling van cloud systems, analyse van herhaalde meetgegevens, meta-analyse en bioinformatica technologieën.

Cursusstructuur

De cursus vereist de voltooiing van 240 creditpunten over twee jaar voltijdse of gelijkwaardige deeltijdstudie met een minimum van 120 kredietpunten op vijfde jaar niveau.

Cursusbestemde leerresultaten

CILO's (CILO's) zijn korte uitspraken die bepalen wat de studenten naar verwachting aantonen dat ze weten en kunnen doen aan het einde van een cursus.

Communiceren informatie en kritische analyse op het gebied van gegevenswetenschappen. Problemen op het gebied van de gegevenswetenschappen kritisch analyseren en oplossen door middel van multidisciplinaire benaderingen. Demonstreer het vermogen om te beoordelen of de toepassing van computertheorieën en wiskundige en statistische benaderingen geschikt zijn voor een bepaald wetenschappelijk probleem op het gebied van de gegevenswetenschappen. Demonstreer een hoog ontwikkeld, geïntegreerd begrip en vermogen om complexe theoretische begrippen toe te passen die op het gebied van de gegevenswetenschappen steunen.

Kernvakken

 • Grote data en cloud computing specialisatie
 • Bioinformatica Specialisatie
 • Analytische Wetenschappen Specialisatie

Voorwaarden: Australische bacheloropleiding (of gelijkwaardig) in informatica, informatietechnologie, computer engineering of wetenschap met een hoofdvak in wiskunde of statistiek. NB: Het voldoen aan minimumvoorwaarden garandeert geen aanbod van een plaats. Toegang tot alle La Trobe cursussen is gebaseerd op competitieve selectie en er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Aanvullende informatie: Deze cursus vereist voorkennis op verwante gebieden van Computer Science, IT en / of Wiskunde en Statistiek. De cursus begint met een semester fundamentele vakken die zijn ontworpen om kennisgapingen aan te pakken in de vereiste cognate skills. Bijvoorbeeld, studenten die een Computer Science degree hebben afgerond, moeten fundamentele vakken kiezen in de statistiek en vice versa.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder