Meester van de creatieve industrie

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Deze cursus wordt aangeboden op de campus Parramatta City.

De Master of Creative Industries biedt een unieke kans om de high-level digitale content en professionele communicatie vaardigheden-sets die zo noodzakelijk om te bloeien in het hedendaagse medialandschap zijn te verwerven. Media professionals zijn nu verplicht om te begrijpen en te verbinden met hun publiek over uitzending, online, mobiel en andere kanalen en nieuwe platforms en sociale media te integreren in hun mix. Deze cursus is bedoeld voor media, marketing en creatieve professionals die aanzienlijk heroriënteren, versterken of hun huidige vaardigheden en onderzoekscapaciteiten te ontwikkelen, om te reageren op de uitdagingen en kansen van convergerende media.

Je ontwikkelt geavanceerde strategisch denkvermogen, bouwen vaardigheden en middelen, en het verkennen van de toekomst van een geconvergeerde wereld. U zult ook leren hoe je deze vaardigheden en capaciteiten benutten in diverse omgevingen: commerciële, overheids- en derde sector. U zult uw ervaring portfolio uit te breiden, het bouwen van geavanceerde capaciteiten in creatieve / conceptuele onderneming, strategische communicatie, nieuwe onderzoeksmethoden en creatieve ontwikkeling en het creëren van content voor convergerende media.

Er zijn mogelijkheden om op hoog niveau strategische plannen voor real-world organisaties te ontwikkelen, om een ​​multi-platform / convergerende media product te leveren, om een ​​grondige academische of-praktijk leidde onderzoek verrichten en intern professioneel in het veld. Van mobiele media sociale media, van gaming tot strategische communicatie, zult u een grondige kennis van de geconvergeerde professionele landschap te verwerven.

Details

De huidige medialandschap wordt gekenmerkt door de afbraak van de traditionele media silo's en de transformatie van media productie en consumptie praktijken. Media, marketing en creatieve professionals zijn nu verplicht om te begrijpen en te verbinden met hun publiek over uitzending, online, mobiel en andere kanalen en nieuwe platforms en sociale media te integreren in hun mix.

De School of Humanities and Communication Arts biedt superieure academische en productiemiddelen met een recente renovatie van zijn tv-studio, Broadcast Facilities, streaming server en een live, outside broadcast faciliteit. Deze faciliteiten zullen u in staat om een ​​professionele pitch en prototype in de productie indeling van je eigen keuze te ontwikkelen en te ontvangen kritische feedback van toonaangevende professionals uit de industrie.

Toelating

  • Aanvragers moeten met succes een undergraduate of postgraduate diploma in communicatie, informatie-technologie, maatschappij en cultuur, creatieve kunsten, public relations of marketing hebben afgerond; OF
  • Heeft u een minimum van vijf jaar full time of gelijkwaardig werkervaring in een van de volgende gebieden: journalistiek, public relations, reclame, marketing, media productie, communicatie, media, ontwerp, visuele communicatie, creatieve kunsten of multimedia.
  • Aanvragers van de toelating op basis van werkervaring moeten hun aanvraag een verklaring voor service voor alle genoteerd op de toepassing werkervaring ondersteunen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, yo ... Lees meer

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, you are sure to find a campus where you feel at home. Dynamic, exciting and culturally diverse, our campuses are also friendly and inviting, with room to think, room to breathe and room to be yourself. Lees Minder
Sydney , Bankstown , Campbelltown , Gunderman , Blacktown , Rydalmere , Penrith , Sydney + 7 Meer Minder