Meester van de bouw landmeten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

TOELATINGSEISEN

Afronding van een Australische kwalificatiekader Level 7 Bachelor diploma in een veld verwant aan de voorgestelde opleiding (met inbegrip van maar niet beperkt tot de bouw landmeten, bouw / het gebouw, de hoeveelheid landmeten, architectuur, civiel / bouwkunde); of
Voltooiing van een Bond University Graduate Diploma of Building landmeetkunde; of
Een combinatie van kwalificaties geacht gelijkwaardig aan een van de in het AIBS schema vermeld voor Assistent Landmeter plus twee jaar bouwen van landmeetkundige ervaring of zes jaar ervaring in het algemeen gebouw kwalificaties.

PROGRAMMA BESCHRIJVING

De Master of Building landmeetkunde biedt u de kans om uw kennis op het gebied van de bouw landmeten verhogen. Je studeert met wereldklasse academici en ervaren beoefenaars in een van de meest milieuvriendelijke gebouwen van Australië. Het programma bestaat uit twee gespecialiseerde onderwerpen plus zes gedeelde kernvakken. Voltooiing van nog eens vier postdoctorale keuzevakken, geselecteerd uit de suite van programma's worden aangeboden door de Faculteit Maatschappij & Design kunt u afstuderen met een Master of Building landmeetkunde.

programmastructuur

Dit programma stelt u in staat om af te sluiten na vier personen met een afgestudeerde certificaat, na acht personen met een afgestudeerde diploma of volledige 12 onderwerpen voor een master's degree.

Graduate Certificate in Gebouw Landmeten (4)

 • Building Controls en verordeningen
 • brand engineering
 • Planning en Evaluatie Processen
 • Structuren en Grondmechanica

Graduate Diploma in Gebouw Landmeten (8)

 • Building Controls & Regulations
 • Building Pathologie & Forensic Techniek
 • Expert Witness & Dispute Resolution
 • brand engineering
 • Planning en Evaluatie Processen
 • Real Estate Property Rights
 • Structuur en Grondmechanica
 • Duurzame renovatie & Retrofit

Master of Gebouw Landmeten (12)

 • Building Controls en Verordening
 • Building Pathologie & Forensic Techniek
 • Expert Witness & Dispute Resolution
 • brand engineering
 • Planning en Evaluatie Processen
 • Real Estate Property Rights
 • Structuren en Grondmechanica
 • Duurzame renovatie & Retrofit

Plus vier van de goedgekeurde keuzevakken van de faculteit Maatschappij & Design lijst van onderwerpen.

PROFESSIONELE RESULTATEN

Master of Building landmeten afgestudeerden, met voldoende relevante ervaring, in staat zijn om te oefenen als geaccrediteerde gebouw landmeters en certificeerders. Het programma is ontworpen in overleg met het Australian Institute of Building Surveyors (AIBS) om ervoor te zorgen dat het materiaal afgedekt geschikt voor mensen die op dit gebied is. Door middel van deze raadpleging afgestudeerden zijn ervan verzekerd dat hun kwalificaties voldoen aan de vereisten van het beroep. Afgestudeerden van de Master of Building landmeetkunde programma zal voldoen aan de eisen van het AIBS Kader voor erkenning als Building Surveyor. The Building Professionals Raad van New South Wales (BPB) zal afgestudeerden van de Master of Building landmeetkunde programma herkennen als voldoen aan de eisen van niveau A1, 2, 3 en 4.

Bond University gebouw landmeetkundige programma's zijn geaccrediteerd door zowel de AIBS en de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), waardoor het voldoen aan de opleidingseisen voor de erkenning op het niveau van Building Certifier Niveau 1, 2 en 3 in Queensland. Na het verkrijgen van accreditatie met de AIBS of RICS, kunnen afgestudeerden in aanmerking komen voor een vergunning als een gebouw certificeerder met de Queensland Building and Construction Commissie (QBCC). Wanneer een licentie, kunnen afgestudeerden de praktijk in Queensland als het bouwen van certificeerders voor de lokale overheid of private certificeerders.

beroepserkenning

Dit programma wordt internationaal erkend door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en op nationaal niveau door de Australian Institute of Building Surveyors (AIBS). De BPB in New South Wales en Queensland in QBCC erkennen de AIBS accreditatie.

 • Intensive mode levering is een compact en tijd-efficiënte manier voor u om uw postdoctorale kwalificatie af te ronden met een minimale impact op uw werk / prive-leven. U zult twee driedaagse sessies per onderwerp gepland donderdag tot zaterdag (ongeveer zes tot acht contacturen per dag) bij te wonen. Er zal een pauze van vier of vijf weken tussen de zitting en een sessie twee. U ontvangt 40 uur gecombineerd lezingen, discussiegroepen, case studies en workshops ontvangt gedurende deze contacturen. Internationale studenten zijn verplicht om op de campus elke week.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Lees meer

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Lees Minder