Lees de Officiële Beschrijving

De Master of Construction Management is uniek in zowel Cyprus en Griekenland. De bouwsector was jarenlang de locomotief van de economie, en de behoefte aan gekwalificeerde wetenschappers is hoog. De Master of Construction Management biedt aanzienlijke voordelen voor leidinggevende managers, project engineers, de relevante toezicht personeel en andere professionals die zich bezighouden met de bouw en ruimtelijke ontwikkeling, die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun kennis op het beheer van bouwprojecten zijn, het verbeteren van hun managementvaardigheden en voor te bereiden vooruitgang en mogelijkheden voor leidinggevende posities in de bouw. De Construction Management Degree is gericht op kwaliteit van het onderwijs te bieden in alle aspecten die betrekking hebben op de succesvolle beheer van bouwprojecten.

De afgestudeerden voltooiing van de Master of Construction Management zal hebben opgedaan:

  • Een diepgaande en uitgebreide kennis van de kennis van dit gebied, en vooral de essentiële achtergrond om de best mogelijke bouwprojecten in termen van planning, beheer van de projectmiddelen, controle en risicobeheer te bereiken, met de nadruk veiligheid en gezondheid, administratie en de organisatie die betrokken zijn bij het project en het gebruik van de meest geavanceerde technologieën in verschillende bouwfasen
  • Alle theoretische kennis en analytische vaardigheden en kritisch denken, dat zal hen in staat stellen om na te streven met succes management posities in particuliere bedrijven en publieke instanties die betrokken zijn bij de bouw

De vereiste kennis en gevoeligheid voor het belang van duurzaamheid en de ruimere omgeving in de bouwsector te begrijpen Een internationale perceptie van de bouwsector die bij de ontwikkeling van de technologie, wordt voortdurend uitgebreid en is zeer competitief "Overbevolking, het ontwaken van milieubewustzijn wereldwijd, moderne materialen en nieuwe technologieën zijn weer te geven in de bouwsector een dominante rol in de samenlevingen en economieën. Het aanbod van specialistische kennis is ultieme tool voor iedereen die wil om te schitteren in een concurrerende en efficiënte omgeving bouw in de nabije toekomst. "Dimitris Antoniou assistent-hoogleraar Architectural Design & Technology

Master of Construction Management Structure

De masteropleiding benadert holistische studeren in Construction Management, een studie die deskundigheid voorziet in het beheer van bouwprojecten en het management van bouwbedrijven. De Master of Construction Management neemt een multidisciplinaire aanpak, een uitstekende en uitgebreide kennis van alle individuele theoretische, analytische en praktische aspecten van het gebied van de bouwwerken. De cursussen in de Master of Construction Management die alle belangrijke aspecten van de bouw project management, zoals gezondheid en veiligheid op de site, risk management, planning en de kosten van de bouw werken, duurzaamheid van het milieu en de ontwikkeling van het land en de bouw van gebouwen, contract management en wetgeving met betrekking tot bouwprojecten.

De voorbereiding van de leiders van de bouw van morgen

De Construction Management graad omvat ook cursussen over de operationele en financiële beheer van de bouwbedrijven en het Department of Management van bouwprojecten, waar studenten zich richten op de ontwikkeling van het beheersplan voor een specifiek project. Het programma wordt afgesloten met de 'Research Seminar en het proefschrift, waarin studenten de mogelijkheid om zich te verdiepen in een onderwerp van hun keuze in de bouw, maar ook om hun onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen geeft. Het totale aantal kredieten die vereist zijn voor de succesvolle afronding van de Master of Construction Management is 90 ECTS.

Carriere vooruitzichten

De bouwsector heeft zeer hoge temporele vraag significant vergoeding, maar het is zeer concurrerend en veeleisend. Afgestudeerden van de Master of Construction Management zal een comparatief voordeel hebben bij het aanvragen van administratieve functies in een breed scala van bedrijven die betrokken zijn in de bouw en vastgoedontwikkeling, zoals bouwbedrijven, aannemers, vastgoedontwikkelaars, bouwmanagement bedrijven, etc. U kunt ook aanspraak en senior posities in de relevante ministeries, zoals het ministerie van Openbare Werken.

Duur van de studies

De Master of Construction Management duurt vier semesters en is ideaal voor het bijwonen in het weekend, als toegankelijk is voor degenen die werken en wonen ver weg van Pafos zijn. De cursussen worden gegeven in het Grieks en Engels.

Opleiding te volgen in:
Engels
Grieks

Zie 1 andere vakken van Neapolis University Pafos »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum