Meester van de boekhoudkundige (beroepspraktijk)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Accounting (Professional Practice)

Locaties:

  • CDU Melbourne
  • CDU Sydney
  • Casuarina Campus
  • Externe Studies

Afgestudeerden van andere dan financiële verslaggeving opleidingen kunnen later wensen om hun vaardigheden te verbeteren of te worden professionele accountants, door het uitvoeren van een conversie cursus als deze MACPP. Een conversie cursus stelt afgestudeerden met een niet-accounting of gedeeltelijke boekhoudkundige achtergronden van de academische eisen voor het lidmaatschap van de CPA Australië, het Institute of Chartered Accountants in Australië en de Association of Chartered Certified Accountants in het Verenigd Koninkrijk te voldoen. De cursus richt zich op de hedendaagse kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de praktijk als een openbare of registeraccountant; effectief beheer; verantwoording en controle; en effectieve besluitvorming voor financieel succes.

Studies in de Master of Accounting (Professional Practice) zal zorgen voor de technische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn om een ​​bevoegde accountant worden, en zullen vaardigheden van studenten te ontwikkelen om te analyseren, bekritiseren en synthetiseren verschillende boekhoudkundige en aanverwante principes, methoden en technieken. De vaardigheden en kennis opgedaan met deze cursus bereidt studenten om effectieve managers of financiële analisten zijn. Afgestudeerden vinden werk als accountants of financiële analisten, en kunnen in hun bestaande beroepen promotionele kansen te verhogen.

De cursus biedt ook de mogelijkheid voor de professionele praktijk ervaring en / of onderzoek en opleiding in de zakelijke communicatie.

Beroepspraktijk plaatsingen zijn beperkt en kunnen niet beschikbaar zijn in elke staat en territorium. Studenten zijn verantwoordelijk voor het maken van hun eigen reis- en verblijfkosten regelingen en voldoen aan alle bijbehorende kosten.

Studenten die Professional Practice eenheden ertoe moet eerst over tot een eerste gesprek met het hoofd van de School. Let op: het Professional Practice eenheden zal niet worden geïntroduceerd op CDU Sydney tot 2015.

Toelatingsvoorwaarden

De Zuid-Australische Tertiair Admissions Centre (SATAC) ontvangt en verwerkt de aanvragen voor toelating van Charles Darwin University Higher Education aankomende studenten. Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een hoger onderwijs cursussen undergraduate of postdoctorale opleiding zijn, controleer dan de volgende informatie over het toepassen van Charles Darwin University.

Succesvolle afronding van een erkend bachelor diploma in elke discipline.

Aanvragers die volledig hebben voldaan aan de toelatingseisen van de boekhoudkundige beroepsorganisaties in hun eerste graad komen niet in aanmerking voor toetreding. Aanvragers die gedeeltelijk kan hebben voldaan aan de toelatingseisen van de boekhoudkundige beroepsorganisaties in hun eerste graad zijn verplicht om hun kwalificaties beoordeeld door CPA Australië of het Institute of Chartered Accountants in Australië hebben om ervoor te zorgen dat zij zullen verlaten met de academische kwalificaties die nodig zijn voor accreditatie door de Australische Professional Accounting Bodies.


Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Lees meer

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Lees Minder
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Meer Minder