Meester van de beeldende kunst in film

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Fine Arts in Film

Leren door te doen. Rigor, discipline, moeilijke kritieken. Professionaliteit. Deze waarden en tradities zijn ingewikkeld in Art Centers DNA.

Er zijn geen grenzen tussen disciplines. Samenwerking tussen studenten en faculteit van alle majors laat ideeën toe om te bloeien, waardoor een ongeëvenaarde creatieve omgeving voor filmmakers wordt geboden.

Creatieve vrijheid en een sterke nadruk op het visuele verhaal zijn de kenmerken van ons programma. Klasse grootte is klein. Studenten beginnen met het maken van films onmiddellijk en worden vaardig door de strenge praktijk van hun ambacht. We hebben de flexibiliteit om elke individuele leerlingstudie aan te passen om hun specifieke doelen optimaal te kunnen realiseren.

Graduate Film studenten richten zich op directie; produceren; scenarioschrijven; Digitale, film- en stereoscopische 3D-cinematografie; Beeldbewerking, geluidsontwerp, kleurclassificatie en VFX. Faculteits mentors - voorbeeldige artiesten en filmmakers van over de hele wereld - begeleiden en helpen studenten bij het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van hun projecten.

Er zijn geen belemmeringen om de leerlingen in staat te stellen hun eigen werken te conceptualiseren en te realiseren. Afgezien van korte filmfilms en filmfilms maken de Graduate Film-studenten documentaire, commercials en public service-aankondigingen of promotiefilms voor klanten zoals de Verenigde Naties en het Amerikaanse Rode Kruis, via het unieke DesignMatters-programma van Art Centers.

Onze locatie in Zuid-Californië, hoofdstad van de entertainmentindustrie, maakt Art Center een ideale keuze voor aspirant en huidige filmmakers om hun vaardigheden te verbeteren en hun concepten te ontwikkelen. Onze bekroonde alumni zijn prominente in alle aspecten van de entertainmentindustrie - directeurs, schrijvers, producenten, cinematografen, componisten, leidinggevenden, redactie en VFX artiesten.

Laatst bijgewerkt op jun 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Lees Minder
Pasadena , Santa Barbara + 1 Meer Minder