Meester van de beeldende kunst in de productie van films

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Film productie

Filmproductie graduaat

Studenten krijgen een geavanceerde opleiding achter de schermen film, het werken in teams om echte films te voltooien, waarbij de focus op fundamentals, zoals het vertellen van verhalen, visuele esthetiek en technische functies.

Cursus Highlights:

  • Filmmaking Concepten en praktijken
  • experimentele Filmmaking
  • script Production
  • Visual Storytelling Technieken
  • regisseren Talent
  • Business of Film

Brengen films van concept tot voltooiing vereist een vaardigheid in zowel kunst en technologie. Innovaties in techniek, communicatie, en distributiekanalen hebben het speelveld geëgaliseerd voor onafhankelijke filmmakers, maar de kernelementen van een meeslepende film hetzelfde blijven.

In Full Sail University's filmproductie meester van de beeldende kunst-programma, zult u een geavanceerde onderwijs krijgen achter de schermen film, het werken in teams om echte films te voltooien. Uw educatieve ervaring centra op fundamentals, zoals storytelling, visuele esthetiek, en technische functies, evenals de technieken en business strategieën die nodig zijn om uw voltooide werken om het publiek te brengen.

Uw cursussen en projecten zal u helpen begrijpen wat maakt een succesvolle film van zowel de artistieke en verhandelbaarheid perspectieven. Door middel van projectgebaseerde inhoud van de cursus die is afgestemd op de echte wereld film productiecyclus, leert u hoe u de dramatische en commerciële levensvatbaarheid van een filmscript te beoordelen, ontwikkeling van de nodige planning die nodig zijn voor de productie van films, beheren talent en de productie van een film, en begrijpen van de juridische en zakelijke overwegingen van het filmmaken.

Je zult ontwikkelen van geavanceerde filmmaken vaardigheden in de professionele studio's en faciliteiten Full Sail's - met inbegrip van een Hollywood-stijl backlot - en vertrouwd te raken met de industrie apparatuur, software en technologie. Dit zal allemaal bij elkaar komen als je een graduate-level visuele portfolio om je talenten te bouwen.

Ryan Elliot Bespreekt Werken als een camera Cane Operator

Als een camera kraan eigenaar en exploitant, heeft Ryan opgebouwd een indrukwekkende lijst van credits op een breed scala aan projecten. Meest recentelijk, hij werkte aan The Voice, American Ninja Warrior, American Idol, en Comedy Central's @Midnight. Hij opereert nu Moose Media, een bedrijf waarvan de lijst van apparatuur bevat drie Jimmy Jibs en een super techno kraan.

http://www.fullsailblog.com/whats-your-job-camera-crane-operator/

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Lees meer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Lees Minder