Lees de Officiële Beschrijving

De kapitein van de beeldende kunst-programma in de beeldvorming kunst - Fotografie benadrukt een brede interpretatie van de fotografie als een conceptuele kunstvorm, met de bedoeling van inspirerende en koesteren de eigenheid van elke student als een creatieve, productieve persoon. Het programma stimuleert graduate studie in de fotografie en aanverwante media als een middel om persoonlijke, esthetische, intellectuele, en loopbaanontwikkeling.

De MFB leerplan biedt een flexibel patroon van onderzoek dat is voortdurend gevoelig voor de behoeften van elke student, voortbouwend op de sterke punten van elk individu brengt het programma. Succesvolle afronding van het programma maakt een student om een ​​loopbaan in het onderwijs, museum of galerie werk te zoeken, of als zelfstandige professional.


Fotografie concentratie

Deze concentratie biedt studenten de mogelijkheid om een ​​strenge opleiding in de fotografie en aanverwante media voort te zetten. Het omvat de studie van de praktijk, de geschiedenis, en kritiek, uit het begin van de fotografie te presenteren-dag digitaal, bewegend beeld, nieuwe media, experimentele technieken, en esthetiek. Studenten te betrekken in discursieve studies, uitgebreid onderzoek en experimentele leren in een content-rijke omgeving. Parallelle cursussen in kunst en aanverwante gebieden te vullen kernklassen.


Art keuzevakken

Keuzevakken zijn beschikbaar in animatie, video, multimedia, film, grafiek, schilderkunst, beeldhouwkunst, communicatie-ontwerp, ambachten, bookmaker, typografie, kleur fotografie, nieuwe media, studio fotografie, reclame fotografie, computer graphics, kunstgeschiedenis en archivering behoud en behoud. Er zijn ook mogelijkheden voor onafhankelijke studies en stages.


Toelatingseisen

Studenten met een baccalaureaat of gelijkwaardig document van een erkende hogeschool of universiteit komen in aanmerking voor toelating, op voorwaarde dat zij een portfolio van het werk dat hun vaardigheden, visuele raffinement, en esthetische bewustzijn laat zien. Acceptatie afhankelijk van de sterkte van de portefeuilles zoals beoordeeld door de afgestudeerde faculteit, het verleden academische prestaties, brieven van aanbeveling en persoonlijke uitspraken over het doel.

Er zijn geen examen (bijv GRE) voor toelating tot deze MFB-programma. Persoonlijke interviews worden aangemoedigd, maar niet vereist. Aanvragers die in staat zijn om graduate niveau academisch werk, evenals artistieke visuele expressie, en die een belang in de exploratie van nieuwe artistieke ideeën en ervaringen te tonen zal worden aanbevolen.

Studenten die zijn geëvalueerd om MFB potentieel hebben, maar vereisen een aanvullende studie in voorbereiding voor graduate opleidingen zal worden geadviseerd om de nodige opleiding werk te nemen, hetzij voorafgaand aan ingang of tijdens hun eerste jaar van de studie.

Voor het aanvragen van toelating, moeten de studenten een officieel transcript van hun bachelordiploma, een aanvaardbare portfolio, een minimum van drie brieven van de referentie, en een verklaring van het doel detaillering welke attributen ze brengen om af te studeren studie, met inbegrip van verwachtingen en professionele doelen ze willen indienen bereiken. Alle correspondentie betreffende de verzoeken of catalogi dienen te worden gericht aan het Bureau van de Graduate inschrijving Services. Studenten die geïnteresseerd zijn in het programma moeten hun aanvraag proces voltooid hebben op 15 januari.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)

Zie 63 andere vakken van Rochester Institute of Technology (RIT) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum