Meester van de artistiek directeur in grafisch ontwerp, digitaal ontwerp optie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Digital Designer is een grafisch ontwerper werken in digitale en interactieve ontwerp ondersteunt: intranet en internet, DVD, mobiele toepassingen, het creëren van geanimeerde afbeeldingen, 2D of 3D ...

Deze training voldoet aan de conceptuele en semantische leren, visuele, technologische en management.

Gedurende de twee jaar van de Meester, naast persoonlijk werk valideren elk onderwerp bestudeerd, wordt voorgesteld om leerlingen individueel uitvoeren van een project jaar en een speciaalzaak.

Studenten worden ook geconfronteerd met het project management bureau, met de oprichting van collectieve tweede jaar. Elke groep aangemaakt moet realiseren in jaar drie echte projecten met echte sponsors, klanten die naar school of studenten die tot het netwerk aangevraagd.

De training vereist 25 weken van de verplichte nascholing op de werkplek.

De digitale en interactieve optie schepping is om de student in staat om applicaties te ontwikkelen en gebruikt op het gebied van digitale media. Het onderwijs is gericht op creativiteit, strategie en methodologie voor de ontwikkeling van de inhoud en interactieve diensten. Het geeft toegang tot verantwoordelijke posities in de media-industrie, het internet en binnen de bedrijven in alle bedrijfstakken.

Training doel:

Ontwikkelende toepassingen en toepassingen op het gebied van digitale en interactieve media. Validatie van een double degree: een titel erkend door de staat Level I (Bac + 5) en een internationaal diploma.

toelatingseis:

Houd een titel of diploma niveau II (Bachelor, Bachelor) en hebben een voltooide opleiding van drie jaar van het hoger onderwijs op het gebied van visuele communicatie en grafisch ontwerp, met gedegen kennis van nieuwe technologieën en multimedia .

Transacties:

In een communicatiebureau, een webagentschap, reclamebureau of communicatie-afdeling van een bedrijf, de artistiek leider in de grafische vormgeving is verantwoordelijk voor de visuele dimensie van een communicatiecampagne en grijpt de verschillende fasen van het ontwerp, onderhandeling en uitvoering van projecten om te rijden. Het creëert en beheert alle van de grafische vormgeving en de werklast van de verschillende professionals die betrokken zijn bij het project begeleidt.

Getuigenis van een oud-leerling van meester van artistiek directeur in Graphic Design, Digital optie creatie:

Bertrand

"Het bereik van de onderwerpen is zeer waardevol en zeer geschikt voor de professionele wereld van multimedia, kan het een vrij brede veld van mogelijkheden te laten voor onze toekomst (...). Ik ben er trots op de mogelijkheid om mijn studie af te ronden in deze school, waardoor ik rustig gaan in de beroepsbevolking direct na mijn profcontract te hebben gehad. Ik wens hem veel succes voor de toekomst. "

Laatst bijgewerkt op jan 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations val ... Lees meer

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations validées par des diplômes d’état ou reconnus par l’état. Ecole à taille humaine, chaque étudiant bénéficie d’un accompagnement individualisé par les professeurs et l’équipe pédagogique. Lees Minder