Meester van cybersecurity (wet, business ops en it)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kies Master of Cybersecurity bij La Trobe

Cybercrime is een wijdverbreide bedreiging en een algemene bezorgdheid die alleen door hooggeschoolde specialisten kan worden bestreden - maar ze zijn momenteel in gebreke. Een rapport van de industrie partner van La Trobe Cisco stelt dat er op dit moment wereldwijd een geschatte miljoen cybersecurity vacatures is. Deze verwachting zal naar 2019 stijgen tot zes miljoen, met een verwachte tekort van 1,5 miljoen.

Onze cybersecurity-graden zijn opgericht door de industrie, voor de industrie, en zullen u voorbereiden op de bestrijding van grootschalige illegale activiteiten en de toenemende mate van verfijning. La Trobe is een lid van het Victoriaanse Oceaan Cyber ​​Security Center (OCSC), een middelpunt voor cyberveiligheidsactiviteiten die door de Victoriaanse regering worden gefinancierd.

Met digitale technologie die bijna elk aspect van ons leven informeert, is cybercrime niet meer alleen een computer probleem. Dat is het inzicht in het hart van La Trobe's Master of Cybersecurity programma. In de loop der tijd leert u van cybersecurity-experts die uit hun eigen ervaringen leren en gebruik maken van real-world case studies om de kloof tussen theorie en praktijk te overbruggen.

Deze suite van graden behandelt het kritieke tekort aan deskundige cybersecurity professionals, terwijl u de kans geeft om cybersecurity vanuit drie verschillende perspectieven aan te pakken:

 • Master in de cyberveiligheid (bedrijfsactiviteiten)
 • Master in de cyberveiligheid (computerwetenschappen)
 • Master Cybersecurity (Law)

Carrièremogelijkheden

Bij La Trobe hebben we samengewerkt met onze toonaangevende industriepartners om een ​​suite te ontwerpen van drie verschillende Master's die voldoen aan de behoeften van echte organisaties. Als cybersecurity-afgestudeerde, bent u een in-demand specialist op dit snel groeiende gebied.

De industriële partners die bijgedragen hebben tot de ontwikkeling van onze cybersecurity-graden zijn:

 • Australië Post
 • Cisco
 • Hewlett Packard Enterprise
 • Symantec
 • Atlassian
 • Cloudera.

Afgestudeerden uit onze bedrijfs- en wetenschapsgraden zijn ook voorbereid op rollen in senior management en strategie en kunnen zich specialiseren in cybersecurity binnen hun vakgebied.

De verreikende gevolgen van cybercrime betekenen dat onze afgestudeerden op vele gebieden kunnen slagen, waaronder:

 • nationale veiligheid
 • bank en financiën
 • telecommunicatie
 • gezondheidszorg
 • detailhandel
 • wet.

Master in cyberveiligheid (wet)

Ontworpen in samenwerking met onze industriële partners, is de Master of Cybersecurity van de La Trobe University (Law) in overeenstemming met de eisen inzake informatiebeveiliging van zaken, overheid, defensie, wetshandhaving en de industrie.

Studenten ondernemen basisonderwerpen om industriële relevante multidisciplinaire vaardigheden te ontwikkelen, alvorens op een specialisatie in de wet te komen. Deze onderwerpen zullen betrekking hebben op fundamenten van cybersecurity, kernkennis in communicatienetwerken, crisiscommunicatie, de mindset en de motieven van hackers, auditing en risicobeperking, evenals juridische en ethische kaders.

De Master of Cybersecurity (Law) biedt een weg voor bestaande advocaten, adviseurs, bedrijfsinformatietechnologie professionals die hun carrière beginnen of verder ontwikkelen op het gebied van cybersecurity.

Master in de cyberveiligheid (bedrijfsactiviteiten)

Ontworpen in samenwerking met onze industriële partners, is de Business Operations-stroom ontworpen als de brug tussen technische en management aspecten van de preventie van cybercriminaliteit. De Master of Cybersecurity van de La Trobe University (Business Operations) is in overeenstemming met de eisen inzake informatiebeveiliging van zaken, overheid, defensie, wetshandhaving en de industrie.

Studenten ondernemen basisonderwerpen om industriële relevante multidisciplinaire vaardigheden te ontwikkelen, alvorens een specialsation te starten met Business Operations. Deze onderwerpen zullen de fundamenten van cybersecurity, kernkennis in communicatienetwerken, crisiscommunicatie, de mind-set en motieven van hackers, audit en risicobeperking, alsmede juridische en ethische kaders omvatten.

De Master of Cybersecurity (Business Operations) vormt een weg voor bestaande professionals van het bedrijfsleven en informatietechnologie die hun carrière en vaardigheden op het gebied van cybersecurity willen beginnen of verder ontwikkelen. Het is ook relevant voor degenen die de Business / IT-beroep willen betreden die geen eerdere ervaring hebben met cybersecurity.

Master in de cyberveiligheid (computerwetenschappen)

Ontworpen in samenwerking met onze industriële partners, is de Master of Cyber ​​Security (Computer Science) van de La Trobe University in overeenstemming met de eisen inzake informatiebeveiliging van zaken, overheid, defensie, wetshandhaving en de industrie.

Studenten ondernemen basisonderwerpen om industriële relevante multidisciplinaire vaardigheden te ontwikkelen, voordat ze zich toeleggen op een specialisatie in de computerwetenschappen. Deze onderwerpen zullen de fundamenten van cybersecurity, kernkennis in communicatienetwerken, crisiscommunicatie, de mentaliteit en motieven van hackers, audit en risicobeperking, alsmede juridische en ethische kaders omvatten.

De Master of Cybersecurity (Computer Science) vormt een weg voor bestaande professionals in de informatietechnologie die hun carrières en vaardigheden in het cybersecurity domein beginnen of verder ontwikkelen. Het is ook relevant voor degenen die de IT-beroep willen betreden die geen ervaring hebben met cybersecurity.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder