Meester van counseling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Counseling

De Master of Counselling is een internationaal gerenommeerde begeleiding graad. algemeen erkend als de eerste graad een programma volledig in te voeren narratieve therapie, dit is uw kans om professionele vaardigheden gefundeerd in constructionist theorieën ontwikkelen.

meester-of-begeleiding

De Master of Counselling (MCouns) is opgericht als een flagship mate dat 92% van de afgestudeerden heeft gezien in de afgelopen zes jaar winst succesvol werkgelegenheid.

De mate is speciaal ontworpen voor professionele hulpverleners of begeleiders geïnteresseerd in een leidinggevende rol in de Nieuw-Zeelandse begeleiding beroep.

Het programma heeft een belangrijke lering focus op het leveren van ervaringen waarin je verder je professionele houding, kennis en competenties kunnen ontwikkelen op het gebied van counseling, groepsleiding, bemiddeling en beoefenaar onderzoek. U zult afstuderen met een hoog niveau van kennis en begrip door middel van het verhaal praktijk dit programma bekend om staat.

In de afgelopen 20 jaar, hebben onze docenten actief geweest bij het bevorderen van narratieve therapie, te beginnen met een boek personeel geproduceerd genaamd Narrative Therapy in de praktijk. Vandaag Waikato wordt beschouwd als een leider op dit gebied met een aantal lokale en internationale publicaties per jaar geproduceerd.

Deze opmerkelijke reputatie strekt zich ook uit in onze bloeiende doctorale begeleidingsprogramma.

Maak een start deze zomer met Counseling en contexten: HDCO549 - 17S (BLK)

leerresultaten

Als afgestudeerde van de MCouns programma, zult u competentie hebben ontwikkeld in de praktijken van begeleiding, en vestigde een goed begrip in filosofische en ethische kwesties in verband met professionele begeleiding oefenen.

U leert hoe om zich te verdiepen in de theoretische concepten en onderzoek dat counseling praktijk en de kennis van de professionele context waarin je werkt ten grondslag ligt.

Niet alleen zal je studie je klaarstoomde met een goed geformuleerde theoretische positie en reflecterende professionele houding in uw begeleiding werk, zult u ook een erkende kwalificatie voor het lidmaatschap van de Nieuw-Zeelandse Vereniging van Adviseurs krijgen.

Carrièremogelijkheden

 • NGO Sociale Dienst praktijken
 • Hospitium
 • Prive praktijk
 • Familie en relatietherapie
 • Correcties en Reclassering
 • jeugddiensten
 • Career support
 • Zielzorg

culturele ervaring

Manākitanga (gastvrijheid en zorg) wordt aangeboden door Tangata whenua, volk van het land, die de ruimte te maken voor samenwerking, met de bedoeling van het weven culturele kennis en praktijk in de vormgeving van onze adviseur opleiding. De belangrijke bijdragen zijn onder andere knooppunten, aansluitingen, noho marae en bezoeken aan de volgende marae:

 • Te Kohinga Marama Marae aan de Universiteit van Waikato ( 's nachts noho)
 • Maniaroa Marae bij Mokau (verblijf van een week met workshops en presentaties)
 • Parihaka (bezoek om te leren over Māori passieve weerstand tegen confiscatie van land).

Praktische ervaring

Professionele papers bieden studenten de mogelijkheid professionele ervaring in de gemeenschap en of onderwijs instellingen hebben gesteund. Inspanningen worden gedaan om tegemoet te komen en te reageren op specifieke achtergrond van de individuele student en beroepsonderwijs doelen.

practicum plaatsingen

Met het oog op een plaats te krijgen in het programma, moet de student in staat zijn om een ​​relatie met een community-based begeleidingsdienst of op school of geestelijke gezondheidszorg, waardoor ze toegang hebben tot een passende practicum plaatsing zal geven aan te tonen.

Studenten moeten een streven naar voortdurende juiste professionele begeleiding te hebben. Echter, zullen de studenten geen formeel contract vast te stellen met een agentschap totdat ze zijn geselecteerd in de Counselor Education Program en alle benodigde informatie over het practicum plaatsingen hebben ontvangen.

In het algemeen zijn de studenten in het eerste jaar van een full-time programma te voltooien 200 uur in een professionele begeleiding instelling en volledige 80 uur van counseling. Zij zullen zich bezighouden met professionele begeleiding *. De toezichthouder moet lid zijn van een professionele helpende lichaam, zoals NZAC, NZASW, NZPsS of NZAP zijn. Studenten moeten deelnemen aan een minimum van 16 supervisiesessies, in elk van de practicum papieren. Studenten moeten er rekening mee dat NZAC lidmaatschap vereist nu toezicht met een ervaren NZAC lid.

In het tweede jaar van de full-time programma van het practicum omvat 450 uur in counseling instellingen. Er kunnen maximaal drie posities kan worden geregeld.

Let op: Succesvolle kandidaten zullen volledig verantwoordelijk voor het opzetten van een geschikte plaatsing aan de eisen van de begeleiding practicum voor de verschillende papiersoorten te voldoen.

* Er kunnen kosten verbonden zijn.

Toelating en inschrijving

Let op: er is een selectieproces voor de MCouns. Meer informatie over waikato.ac.nz/go/master-of-counselling

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder