Meester van buiten het onderwijs

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in het buitenonderwijs

Outdoor Education cursussen in de School of Health Sciences doel om essentiële kennis, praktische vaardigheden en leiderschapskwaliteiten te bieden aan mensen die willen om les te geven in scholen of Outdoor Education centra. Professionals op dit gebied moeten de vaardigheden hebben om passende ontwerpen, vraaggestuurde en plezierige programma's waaraan cliënten worden gepleegd. Zij hebben behoefte aan praktische vaardigheden outdoor mix, evalueren behoeften, ontwerp en plannen en implementeren van veilige Outdoor Education programma's.


De filosofische benadering van de Master of Education Outdoor programma op de Notre Dame bevat een sterk engagement om de beste praktijken in het bereiken van een gezonde levensstijl door middel van fysieke activiteit en de relatie met de natuur. Studenten zullen ervaringen op te doen in een waaier van activiteiten in de buitenlucht, zoals bepaald door de accreditatie in de National Outdoor Leadership Registration Scheme (NOLRS).

Wijze van Studie & Assessment


Het programma is beschikbaar in part-time of full-time gecontroleerd.


De meeste eenheden worden aangeboden in blok, intensieve wijze gedurende het gehele jaar met betrekking tot een aantal weekends, en blokken in het april, juli en oktober schoolvakanties.


De beoordeling van de competentie in elke unit bestaat uit zelfstudie prestaties, een aantal opdrachten of projecten tijdens het semester en een examen.

Carrièremogelijkheden


Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van deze cursus zijn divers en onder meer de volgende job gebieden.

  • Outdoor Education leraar
  • Outdoor Education leider in de communautaire programma's en het avontuur toeristische sector

Toelatingsvoorwaarden

De afgestudeerde programma in Outdoor Education zijn speciaal ontworpen voor docenten die willen hun professionele opleiding in Outdoor Education ontwikkelen. Gekwalificeerde leraren van elke specialiteit kan gelden voor de graduate programma. Leraren zullen worden gekwalificeerd senior leraren in Outdoor Education aan de buiten onderwijsprogramma's binnen scholen te leiden en om na de verplichte Outdoor Education Studies onderwijzen. Sommige studenten kunnen wensen om te werken met mensen in de gemeenschap gebaseerde avontuurlijke programma's en als onderdeel van avontuurlijk toerisme ventures voor alle leeftijden.

Degenen zonder diploma het onderwijs nodig zou hebben om een ​​jaar postdoctorale diploma te voltooien in het onderwijs aan gekwalificeerde voor gezondheid en lichamelijke opvoeding onderwijs worden als zij ervoor kiezen om dit te doen aan het eind van hun cursus leed.


De cursus is ontworpen om geavanceerde staande op aanvraag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De Universiteit van Notre Dame Australië (UNDA) is een van de rijzende sterren van de Australische universiteiten. Opgericht door een wet van het Parlement van West-Australië in december 1989, heeft h ... Lees meer

De Universiteit van Notre Dame Australië (UNDA) is een van de rijzende sterren van de Australische universiteiten. Opgericht door een wet van het Parlement van West-Australië in december 1989, heeft het nu meer dan 7000 studenten ingeschreven op de drie campussen in Fremantle, Sydney en Broome. Van de universiteit founding partner was de Universiteit van Notre Dame in de Verenigde Staten (NDUS), een van 's werelds grootste katholieke universiteiten en de benchmark voor UNDA. Het heeft UNDA met inspiratie; raadsman; ideeën en modellen; 'studeren in het buitenland' studenten en docenten, en de aanwezigheid van haar leiders op de raden van bestuur en bestuursraden. &nbsp Notre Dame Australië is een Australische universiteit die heeft omarmd door zowel de moderne Australische universitaire traditie en het oude en gewaardeerde tradities van de katholieke universiteiten in Europa en Noord-Amerika. Het heeft getracht een universiteit die gespecialiseerd is in de topkwaliteit van undergraduate onderwijs. De focus is het onderwijs en de opleiding van jonge mensen voor de toegang tot de belangrijkste beroepen: geneeskunde, recht, onderwijs, verpleging, boekhouding en financiën, fysiotherapie, counseling, gezondheidswetenschappen en het priesterschap. &nbsp De universiteit is vooral opmerkelijk voor zijn rol als leider in de grote traditionele professionele disciplines van de gezondheidszorg en onderwijs, zo lang in verband met de missie van de Kerk in Australië. Het heeft ook uitgegaan van een speciale rol in de opvoeding van en service aan, de inheemse bevolking van het noorden van Australië. &nbsp Notre Dame is een middelgrote, particuliere universiteit die de openbare financiering in een aantal gebieden ontvangt. Een groot aantal studenten hebben plaatsen in de gezondheidszorg en het onderwijs velden gefinancierd door de Australische regering. Zij is vastbesloten ervoor te zorgen dat, voor zover mogelijk, studenten een persoonlijke, hoge kwaliteit van het onderwijs te ontvangen in een zorgzame en vriendelijke leeromgeving. Ongeveer 10 procent van de studenten is internationaal. &nbsp De universiteit streeft naar 'de industrie klaar' afgestudeerden die nog veel in de vraag van de Australische werkgevers. &nbsp Van de universiteit drie campussen, in Fremantle, Sydney en Broome zijn opvallend mooie en zeer handig. Ze bieden een ideale setting voor een eersteklas undergraduate universitaire ervaring. Lees Minder
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Meer Minder