Meester logistiek engineering en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Teelt Doelstelling: Cultiveren studenten worden aangepast aan de behoefte van de wetenschappelijke vooruitgang en sociale ontwikkeling, met stevige theoretische basis en systematische gespecialiseerde kennis onder de knie, aan het onderzoek niveau en de ontwikkeling richting van weten Logistics Engineering and Management en de grenzen van dit gebied in binnen- en buitenland, in staat te zijn van het doen van wetenschappelijk onderzoek en de onderneming zelfstandig gespecialiseerde technische werkzaamheden, de Chinese taal vakkundig te gebruiken, om lichamelijk en geestelijk gezond zijn.

Hoofd Gerechten: Moderne Logistiek en Supply Chain Management, optimalisatie methoden in Operations Research, vervoer Economie en Geografie, Research Methodology in Maritime and Port Economie, Haven en Scheepvaart Logistiek Systeem Optimalisatie, Risk Management, Port Management en beleid, beheer en de uitvoering van Enterprise Information Systems, Verzending Economie en Management, Inleiding tot Operations en Supply Chain Management, etc.

Application kwalificatie:

  1. Aanvragers moeten buitenlandse burgers in goede gezondheid. 2. De aanvrager moet onder de leeftijd van 40, hebben een geldig paspoort en een Bachelor Degree.

Documenten die nodig zijn voor de toepassing:

  1. Teelt Eis:

Curriculum eis:

De cursussen zijn voornamelijk samengesteld uit verplichte vakken (verplicht algemene opleidingen en verplichte kern eis cursussen), keuzevakken en academische papier. De totale kredieten mag niet minder dan 30 zijn.

Paper eis:

Het proefschrift van de master's degree is samengesteld uit de opening rapport, tussentijdse inspectie, en promotie. De toepassing en de procedures van de promotie moet volgen De Uitvoeringsregeling verlenen Master of doctoraat van Dalian Maritime University en de bepalingen van de toepassing en de Organisatie van de Promotie van Dalian Maritime University. Een gekwalificeerde proefschrift moet logisch, beknopt en coherent zijn, met duidelijke conceptie, grondige analyse, de juiste theoretische aftrek, betrouwbare gegevens, economische en sociale voordelen, en academische waarde. Daarnaast moet het nieuwe inzichten in de ingediend van studie te bieden en te laten zien dat de auteur in staat is van het doen van wetenschappelijk onderzoek en de onderneming zelfstandig gespecialiseerde technische werkzaamheden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Dalian Maritime University (DMU) is located in southwestern Dalian, which is a famous coastal city in northeastern China. The University covers an area of one million square meters with almost half a ... Lees meer

Dalian Maritime University (DMU) is located in southwestern Dalian, which is a famous coastal city in northeastern China. The University covers an area of one million square meters with almost half a million square meters occupied by buildings. DMU is one of the largest and best maritime universities and is the only key maritime institution under the Ministry of Communications, People’s Republic of China. Lees Minder