Meester internationale hospitality management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Deze Master of Science in International Hospitality Management kijkt naar de huidige internationale ontwikkelingen op het hotel management industrie, waardoor de afgestudeerden van de instrumenten, kennis en inzicht te beheren in 's werelds top hotels en resorts. Het programma combineert wetenschappelijk onderzoek met praktische toegepaste wetenschap; te kijken naar de horeca vanuit zowel een directe industrie gerelateerde oogpunt, evenals een samenleving en economie perspectief.

Deze cursus richt zich op het beheer van de ontwikkeling in de wereldwijde horeca - niet alleen het aanpakken van de core business en het management onderwerpen, maar ook gastvrijheid als een wereldwijd fenomeen en hoe het wordt geconsumeerd door culturen en samenlevingen.

University of Brighton programma aangeboden met Wittenborg University in Nederland. De cursus is bij uitstek geschikt voor afgestudeerden die hun kennis in een gespecialiseerde sector te vergroten, de mensen in de vroege stadia van hun carrière op zoek om ze verder te ontwikkelen, of voor mensen op zoek naar een verandering in de carrière van richting. Wittenborg University en de University of Brighton hebben een sterke beroepsonderwijs achtergrond en we zijn een zeer high-profile industrie-netwerk, waaronder een groot aantal blue chip organisaties hebben ontwikkeld.

cursus structuur

Full-time studenten bezoeken workshops over drie dagen per week van oktober tot mei. De modules worden intensief geleverd gedurende achtereenvolgende dagen in de zogenaamde "block format ', hetgeen betekent dat elke module 6 Lesdagen gesplitst in twee blokken van 3 dagen. Werkvormen omvatten groepswerk, case studies, presentaties en live-projecten. De cursus wordt geleverd door middel van een verscheidenheid van benaderingen, waaronder lezingen, presentaties, tutorials en case studies, met de nadruk op interactief leren. Elke module wordt gegeven door twee docenten, één van de Universiteit van Brighton en een van Wittenborg University. De volledige cursus wordt gegeven in Apeldoorn.

Plekken om te studeren

Beheer onderwerpen aan te pakken belangrijke kwesties van strategie, marketing, operations, human resources en financiële planning, studeerde in parallel met de internationale ontwikkeling van gastvrijheid. Opties zijn onder andere consultancy en multi-unit management. De studenten verwerven onderzoek vaardigheden, die ze kunnen toepassen op academische of industriële projecten.

Programma

 • Kritieke Perspectieven in Hospitality Management
 • Strategy Management in een Global Business Environment
 • Het beheer van middelen in Hospitality en Toerisme Operations
 • Globalisering, Maatschappij en Cultuur
 • Laatste project

Opties - twee uit:

 • International Hospitality Development
 • Actuele vraagstukken Cruise Beheer
 • Strategie Human Resource in Multi Unit Dienst Organisaties
 • Ethische en sociale verantwoordelijkheid: Theory and Application

Toelatingseisen

Diploma en / of ervaring: - Bachelor diploma - Studenten met een niet-relevante diploma's kan worden gevraagd om een ​​korte portfolio af te ronden vóór het begin van de cursus.

 • Andere kandidaten met ruime ervaring in de sector zal worden beschouwd op een individuele basis.

Voor niet-native speakers van het Engels: IELTS 6,5 overall, 6,0 schriftelijk of TOEFL Equivalent

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden van de MSc in International Hospitality Management kunnen zich verheugen op een reeks van carrièremogelijkheden. Afgestudeerden van de MSc in International Hospitality Management kunnen zich verheugen op een reeks van carrièremogelijkheden. Industrieën die in het algemeen hospitality management diensten vereisen onder meer:

 • de gezondheidssector
 • cruiseschepen
 • Luchtvaartmaatschappijen
 • resorts
 • attractieparken
 • casino's
 • de onderwijssector
 • conferenties
 • de entertainment industrie

Carriere vooruitzichten

De Master of Science in International Event Management is gericht op een reeks van studenten en professionals van verschillende achtergronden. Hoewel het MSc programma zal worden geschikt voor zakelijke professionals uit een breed scala van business administration velden, in alle sectoren en branches, het is speciaal ontworpen voor degenen die wensen aan het senior management posities binnen de evenementen branche of als voorbereiding voor verdere studie voort te zetten het veld, zoals een doctoraat op het gebied van evenementen, of in de hospitality management, toerisme het management of andere dienstverlenende sector beheer van gebieden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wittenborg is a “boutique university” with a primary focus on management as it relates to disciplines in society. Our personal attention to your education is very important. It is for this reason that ... Lees meer

Wittenborg is a “boutique university” with a primary focus on management as it relates to disciplines in society. Our personal attention to your education is very important. It is for this reason that we take quality seriously and are accredited by the Dutch Flemish Accreditation organisation (NVAO) and Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA). Lees Minder
Apeldoorn , Amsterdam + 1 Meer Minder