meester in voedsel, voeding en welzijn

University of Pretoria

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

meester in voedsel, voeding en welzijn

University of Pretoria

Master in Food, Nutrition and Well-being

&nbsp

Het Institutioneel Onderzoek Theme (IRT) "Voeding, Nutrition and Well-being" wil het adres van de nieuwe maatschappelijke uitdagingen in verband met voedselonzekerheid, voeding tekorten en honger, vooral in Afrika. Het wordt gezien als een middel om, te creëren op de middellange termijn, een Instituut voor Voedselveiligheid, voeding en welzijn samen te brengen alle de universiteit postdoctoraal onderwijs en onderzoek deskundigheid en activiteiten in dit gebied om uiteindelijk creëren van een Centre of Excellence.

&nbsp

Bij het aanpakken van de bovengenoemde uitdagingen, zal de visie van dit instituut is om de toonaangevende internationale Centre of Excellence op het gebied van transdisciplinair onderzoek en postdoctoraal onderwijs gericht op het vinden van innovatieve en uitgebreide mogelijkheden van het aanpakken van de huidige beperkingen aan de verwezenlijking van de millenniumdoelstellingen voor ontwikkeling ten aanzien van te worden voedsel, voeding en welzijn in sub-Sahara Afrika in het jaar 2020.De missie van het nieuwe instituut is om strategisch te OMHOOG staat als een internationaal erkend Centre of Excellence met een kritische massa van onderzoekers focussen op transdisciplinaire onderzoek en de postdoctorale opleiding die beantwoordt aan de behoeften van de belanghebbenden uit om op de lange termijn de gezondheid en het welzijn van mensen, geluid ondersteunen de besluitvorming met betrekking tot voedsel, voeding en welzijn en, samen met strategische nationale, regionale en internationale partners, aanzienlijk opschalen capaciteit op dit gebied door de ontwikkeling van toonaangevende professionals en onderzoekers.

&nbsp

Dit thema wordt een uniek en innovatief programma dat tot dusver nog niet is internationaal, continentaal of op UP aangepakt. Het verkent huidige en complexe onderzoeksvragen van mondiale en Afrikaanse relevantie door middel van transdisciplinaire onderzoek dat nieuwe kennis en inzichten te helpen verminderen van honger en armoede in Afrika zal genereren.De IRT zal positioneren als een Centre of Excellence en strategische leiderschap in een nieuw gebied van mondiaal belang.

&nbsp

De IRT brengt meer dan 70 wetenschappelijk personeel werkzaam in de verschillende aanverwante gebieden, en zo het grootste zwembad van expertise wereldwijd. De IRT streeft naar een cultuur van transdisciplinair onderzoek te bouwen in dit gebied. Het biedt uitgebreide en significante mogelijkheden voor de opschaling van het onderzoek en de toegenomen postgraduate cijfers en publicaties.

&nbsp

Gezien de diversiteit van disciplines vertegenwoordigd (zoals diergeneeskunde, die niet op grote schaal wordt aangeboden in Afrika) en de diepte, de ervaring en de internationale erkenning van veel van UP's personeel, de IRT zal grote zichtbaarheid brengen aan de bijdrage van de universiteit om Afrikaanse en wereldwijde onderzoeks-en mogelijkheden voor uitgebreid en versterkt netwerken, samenwerkingsverbanden en maatschappelijke betrokkenheid.De investering in postdoctorale opleiding zal een belangrijke bijdrage leveren aan schaalvergroting onderzoekscapaciteit op dit gebied en zal toekomstig onderzoek direct.

&nbsp

De belangrijkste onderzoeksthema's / programma's kunnen worden onderzocht als onderdeel van het IRT zijn:

&nbsp

  • Thema A: Duurzaam dierlijke en plantaardige voedselproductie in een resourceconstrained omgeving
  • Thema B: voedselveiligheid, bioveiligheid, de volksgezondheid en de wettelijke controle
  • Thema C: Functionele biomoleculen en functional foods
  • Thema D: faciliteren gedrag te veranderen voor gezondheid en welzijn
  • Thema E: De voedselzekerheid en voeding effecten van beleidsmaatregelen en programma's
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Pretoria, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Pretoria, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan