Meester in systems engineering

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Systems Engineering

HSN Master in Systems Engineering met Embedded Systems

De masteropleiding Systems Engineering aan NISE is een uniek programma in Noorwegen als gevolg van de nauwe en toegewijde samenwerking met internationale en toonaangevende high-tech bedrijven.

We werken samen met onze partners uit de industrie en bieden stages in een verscheidenheid van bedrijven! U kunt ook de masteropleiding Systems Engineering deeltijd studeren als je al werkt in een bedrijf of u kunt afzonderlijke vakken studeren (met of zonder studiepunten) als u meer wilt weten over Systems Engineering en Subsea zijn.

Dit is Systems Engineering

Systems Engineering is een erkende methode voor het ontwikkelen van systemen in de automobiel- en olie-industrie, in de informatica, netwerken, communicatie en R & D. Met een Master's Degree in Systems Engineering komt u in aanmerking voor deelname aan en leiden de ontwikkeling van grote complexe producten en systemen die de betrokkenheid van de vele disciplines vereisen.

Norwegian Institute for Systems Engineering (NISE)

Werd opgericht door de gezamenlijke inspanningen van de Noorse Center of Expertise-System Engineering (NCE SE) en Buskerud University College (vanaf 2016 University College in Zuidoost-Noorwegen). NISE is georganiseerd als een afdeling binnen de faculteit Techniek in Kongsberg. NISE's belangrijkste taak is om bij te dragen aan de verbetering van de technische samenwerking tussen onderzoeksinstellingen en de technologiebedrijven in NVU SE.

Door samen te werken met de toonaangevende internationale onderzoek en ontwikkeling (R & D) universiteit - Stevens Institute of Technology (SIT), NISE biedt de vakkennis in Systems Engineering in verband met belangrijke technologie disciplines zoals materialen, mechatronica, requirements management en industriële domeinen met name in Subsea. SIT is het model voor de vaststelling NISE met USN sinds 2006. Sommige SIT professoren hebben part-time onderwijs en onderzoek verplichtingen NISE.

Wat voor soort baan krijg ik

U zult aantrekkelijk op de arbeidsmarkt met een master's degree in Systems Engineering zijn. Aangezien het programma is een samenwerkingsverband tussen het University College en een aantal hoog - technologische bedrijven, kansen op werk zijn goed en veel van onze studenten blijven werken in hetzelfde bedrijf als ze werken door middel van het programma. Als je studie, werk je als ingenieur binnen de discipline van je bachelor. Gedurende dit programma zal je kennis over hoe kleine en / of grote complexe systemen te beheren verwerven - 'vindt u een globaal overzicht te krijgen!'

Dit is wat je leert

De Master Program in Systems Engineering bestaat uit zowel verplichte en keuzevakken. Neem een ​​kijkje op de studie plan voor een overzicht van de cursussen bestudeerd tijdens de verschillende semesters.

Verplichte vakken:

  • SEF's 6102 Fundamentals in Systems Engineering
  • SEAD 6102 System Architecture and Design
  • SEPM 6102 Project Management voor Complexe Systemen
  • SESI 6201 Systems Integration

Keuzevakken

In aanvulling op de verplichte vakken in Systems Engineering, zal je specialiseren in een gebied door middel van een keuze van de keuzevakken.

Het onderwerp dat u ervoor kiezen om zich te specialiseren in afhankelijk van uw huidige gebied van expertise, uw huidige baan, de behoeften van uw werkgever en uw toekomstige plannen.

Deze gebieden zijn beschikbaar voor specialisatie:

  • Controle en Signal Processing
  • product ontwikkeling
  • Embedded Systems
  • systems engineering
  • Subsea engineering

Studie deel van je opleiding in het buitenland

Het University College heeft een overeenkomst met Stevens Institute of Technology (SIT) i New Jersey, de VS en de meeste van onze full-time studenten kiezen ervoor om 4 semester daar te studeren. SIT bieden de meeste van hun masteropleidingen als intensieve cursussen wat betekent dat u kunt reizen New Jersey voor een kortere periode alvorens terug naar huis om te werken aan het assesment.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018.

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018. Lees Minder
Drammen , Porsgrunn , Rauland , Hønefoss , Porsgrunn , Bø i Telemark , Kongsberg , Horten , Hønefoss + 8 Meer Minder