Meester in software engineering en informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen

Het verloop van de studie die is bedoeld om studenten met profielen gekenmerkt door een enorme veelzijdigheid in de Informatie Technologie markten voor te bereiden. Het curriculum biedt studenten met twee gebieden van specifieke opleiding specialisatie. Deze twee specialisaties dienen de belangen van de kandidaten op de Software Engineering (managers zich toelegt op de ontwikkeling van computerapplicaties en multimedia) en Information Systems (gewijd aan beheerders van informatiesystemen afdelingen en consultants). Tijdens de cursus worden de studenten voortdurend uitgedaagd om mee te werken realpractice scenario's om te gaan met verschillende beroepsprofielen.

Deze cyclus is bedoeld om de ontwikkeling van wetenschappelijke studenten vaardigheden, het verkennen van de ontdekking van nieuwe concepten en modellen, en hen uitdagen voor de creatie van wetenschappelijk werk.

Kennis, vaardigheden en competenties te verwerven

Deze graad curricula is gericht op het opleiden van professionals gekenmerkt door een enorme veelzijdigheid vaardigheid voor Information Technologies markt. Het is de bedoeling dat de studenten het ontwikkelen van hun kritisch vermogen van de analyse op het gebied van Software Engineering and Information Systems, met een geat focus op het huidige onderzoek en de praktische toepassing van hun kennis.

Deze cursus biedt een enorme breedte van kennis, waardoor een snelle aanpassing aan een continu veranderende bedrijfsprocessen die tijdig en consequent toezicht van computersystemen vereist. Het curriculum wordt afgesloten met een scriptie die de ontwikkeling van wetenschappelijke kennis en de toepassing ervan op een onderwerp van de belangstelling van studenten evalueert.

Reacties

Deze graad in stelt 2 alternatieve specializatios: - Software Engeneering - Information Systems

wetenschappelijke Areas

Ciências Informáticas | Informática - programas não Classificados noutra área

Laatst bijgewerkt op May 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Un ... Lees meer

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Universidade Lusófona do Porto. Lees Minder