Meester in onroerend goed de economie in de landbouw en agrarisch complex

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Real Estate Economics in Land- en Agrarische Complex

  • Periode van studies: 2 jaar
  • Studiepunten: 120
  • Taal: Engels


Programma beschrijving


Professionaliteit in de sfeer van het onroerend goed economie in agro-industrieel complex impliceert diepgaande studie van de verschillende economische, juridische en praktische aspecten.


Het programma biedt het leren van verschillende kwesties in verband met de werking van de belangrijkste soorten van onroerend goed in de agro-industrieel complex.


Binnen studie proces studenten moeten praktisch onderwijs in vastgoed ondernemingen. Op de voltooiing van de cursus studenten de masterproef om hun vermogen om te schrijven en om research papers te analyseren en te communiceren logisch aan te tonen.


Leerresultaten


Studenten zullen kennis van verschillende methoden van land waardering, immateriële activa, machines en uitrusting, effecten, enterprise (business), intellectuele eigendom, alsmede de bijzonderheden van de markt en de wetgeving op het gebied van onroerend goed, projectmanagement en risicomanagement te verwerven, herstructurering en etc.


Carrièremogelijkheden


De afgestudeerden zullen worden in de vraag door de Russische en buitenlandse consulting, evaluatie en vastgoed, engineering en projectmanagement bedrijven; banken, creditering organisaties; beleggen en verzekeringsfondsen; centra voor economische analyse, gemeentelijke en nationale overheden in aanverwante gebieden.


Toelatingseisen

  • Bachelor of een specialist graad;
  • Engels Taal niveau - ten minste IELTS - 6, 0 TOEFL iBT - 79
  • Motivatiebrief
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countr ... Lees meer

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countries. Lees Minder