meester in marketing & sales

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Master in Marketing & Sales

&nbsp

Globalisering, nieuwe informatietechnologieën en nieuwe distributiekanalen veranderende marketing standpunt van. Ook zijn de consumenten meer en meer veeleisende en hebben meer informatie, zodat ze zich volledig bewust van wat ze willen en nodig hebben.

&nbsp

Alle bedrijven moeten professionals in hun marketing gebied, in staat om met succes leiden van de juiste combinatie van de drie belangrijkste elementen die door deze Master Degree: solide marketing opleiding en kennis, de vaardigheden die nodig zijn om te weten hoe te reageren op de huidige markt en het milieu en het vermogen om de bestaande technologieën om te zetten in een concurrentievoordeel.


Om deze reden, met de Full Time Master Degree in Marketing en Commercieel Management bieden wij de sleutel van professionele kwaliteit aan de professionals in direct contact met klanten: wordende mensen begiftigd met de competenties geëist door de markt.


De drie doelstellingen die in drie hoofdgebieden:


1. Om de kennis, vaardigheden en attitudes die mensen in staat stellen om bij te dragen aan het marketing gebied op een efficiënte manier te ontwikkelen:


• Het identificeren van kansen, bedreigingen en veranderingen in de concurrentiepositie van de onderneming de omgeving en het begeleiden van de strategie op basis van mogelijke scenario's en specifieke gevallen.


2. Aan het management vaardigheden te ontwikkelen in de deelnemers om hen in staat om te slagen in hun professionele leven:


• In staat zijn om te communiceren en werken teams aan te moedigen in een geglobaliseerde, diverse en multiculturele omgeving, staande uit voor leiderschap en onderhandelen.


3.Om een ​​duidelijk beeld van de kansen en risico's van de nieuwe marketing trends, en om te weten hoe het bedrijf aan te passen aan een nieuwe concurrerende omgeving:


• In staat zijn om de implementatie van nieuwe operationele management systemen die gericht zijn op de markt en de consument leiden.

&nbsp

&nbsp

Toelating Proces

&nbsp

De belangrijkste doelstelling van de toelatingsprocedure is om de geschiktheid van de kandidaten voor het programma te waarborgen, door te kijken naar hun professionele ervaring en hun academische CV.


Ons doel is voor alle deelnemers aan de meeste van de ervaring die wij aanbieden te maken door middel van een context waarin zij een lange-termijn relatie met klasgenoten, leraren en alumni te ontwikkelen.

&nbsp

Om te beginnen met de toelatingsprocedure, is het noodzakelijk in te vullen in de vorm, zodat EAE Academische Commissie kan de toepassing te overwegen.Als de beslissing van de Academische Commissie voor de gevraagde programma positief is, kan de kandidaat zijn of haar registratie te voltooien voor het programma.

&nbsp

&nbsp

Double Degree

&nbsp

Studenten die slagen voor de cursus krijgt de Master of International Business Degree van EAE Business School. Daarnaast zullen de studenten die voldoen aan de gevestigde academische eisen het verkrijgen van de graad van Universitat Politècnica de Catalunya (indien studeren in Barcelona) of van Universidad Camilo Jose Cela (indien studeren in Madrid).


Met het oog op het verkrijgen van de graad van partneruniversiteiten, is het noodzakelijk om de eisen die door de instellingen fufil.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder