Meester in marketing intelligence

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Marketing Intelligence

Wat is marketing intelligence?

Marketing intelligence is de integratie van marketing onderzoek, strategie, analyse, data management en interactieve marketing. Towson University masteropleiding in marketing intelligence met een ingebouwde Post-Baccalaureate Certificate in Interactieve Marketing is ontworpen met een toegepaste, ervaringsleren nadruk op basis van de industrie nodig heeft. Door middel van strenge cursussen en hands-on onderzoek, zult u leren hoe te verwerven, te analyseren en te benutten marketing data en krijgen de ervaring die nodig zijn om op hoog niveau posities die verantwoordelijk zijn voor de strategische beslissingen te voeren.

Waarom een ​​master's degree in marketing intelligence verdienen?

Met digitale marketing opties snel evoluerende, bedrijven moeten individuen die kan creëren, implementeren en evalueren van data-driven marketing strategieën. In feite, het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics projecten tewerkstelling van marktonderzoek analisten tot 32 procent groeien 2012-2022.

Als afgestudeerde van Towson Marketing Intelligence masteropleiding je zal worden gekwalificeerd voor banen, zoals:

 • Marketing Intelligence Analyst
 • Digital Marketing Manager
 • Marketing Research Analyst
 • Customer Insight Specialist
een

Meer over het programma

Toelating tot de masteropleiding in marketing intelligence is concurrerend. Het curriculum moet 30 eenheden die in een van twee jaar kunnen worden afgerond voorgesteld natuurlijk volgorde.

Toelatingsvoorwaarden

Het programma is momenteel de toelating voor alleen de term najaar 2015. De deadline van toepassing is augustus 1. Zal prioriteit worden gegeven aan studenten waarvan de toepassing en materialen zijn op 1 juli ontvangen. Spring toegang is op dit moment niet beschikbaar.

Toelating tot de Master of Science in Marketing Intelligence is concurrerend. De toelatingseisen zijn:

 • Een baccalaureaat van een regionaal erkende hogeschool of universiteit
 • Een cumulatieve GPA van 3,00 (op een schaal van 4,00) of gelijkwaardig op de meest recente 60 eenheden van de graduate of undergraduate werk. Voorwaardelijke toelating kan worden verleend met een minimum GPA van 2,75.
 • Graduate Record Examination (GRE) of Graduate Management Admissions Test (GMAT). Ten minste een score moet worden ingediend.

Om te solliciteren, vul een Graduate Toelating applicatie. De volgende aanvullende informatie wordt gevraagd als onderdeel van de online applicatie:

 • Twee brieven van aanbeveling van personen die kunnen getuigen van uw vermogen om de ontberingen van een graduate onderwijs te weerstaan. (E-mail adressen van Aanbevelers moet worden ingevoerd op verzoek).
 • Een een-twee-pagina persoonlijke verklaring beschrijft je verleden relevante ervaring, uw carrière doelen en hoe je verwachten dat dit programma om die doelen te ondersteunen
 • Een cv
 • Internationale studenten kunnen worden onderworpen aan aanvullende eisen. Zie de website opnames voor meer informatie.

Studenten zonder undergraduate cursussen in de statistiek en de programmering kunnen worden verplicht om extra cursussen te voltooien in deze gebieden voorafgaand aan de toelating van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

While earning a degree is essential to entering the business world, the skills needed to be successful in any career can’t all be taught in the classroom. At the College of Business and Economics, the ... Lees meer

While earning a degree is essential to entering the business world, the skills needed to be successful in any career can’t all be taught in the classroom. At the College of Business and Economics, the philosophy of applied learning is at the core of all our programs. Lees Minder