meester in luxe beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Experiment, inzicht in de ins en outs van luxe en beweeg naar voren in je carrière.

Gelegen in het hart van de International Geneva, half-weg tussen Parijs en Milaan, dicht bij de meest prestigieuze actoren in de wereld van luxe, Genève School of Business administratie biedt u een uniek programma.

De Master in de gespecialiseerde studies in luxe beheer zal u toelaten om de wereld van luxe, de sectoren evenals zijn cultuur, zijn knowhow en excellentie te begrijpen. Dit programma zal u toelaten om de complexiteit van de luxe markt te analyseren, de mutaties die bedrijven in deze bedrijfstak worden geconfronteerd vandaag de dag te anticiperen.

Voor dit unieke programma in Zwitserland, heeft de Genève School of Business Administration rally prestigieuze partners, zoals de Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL), de Stichting de la Haute Horlogerie (stad Hamburg) en de Universiteit van Genève voor Kunst en Design (HEAD).

Programma structuur

Dit programma volgt een "studie plan" (serie van modules) die zal worden bekend gemaakt aan het begin van elk semester: 500 periodes in totaal bestaande uit bezoeken aan bedrijven en / of instellingen. Een e-learning / afstandsonderwijs platform zal gebruikt worden voor groepswerk en om studenten in staat stellen online informatie uit te wisselen.

Deelnemer profiel


Dit eerste jaar zal het programma welkom 15 tot 25 deelnemers.


De aanvragers moeten een minimum van 2 tot 3 jaar werkervaring. Kandidaten moeten vloeiend in het Frans en het Engels. Alle aanvragen worden onderzocht door de toelatingscommissie en een bewijs van werkervaring nodig zal zijn.

Hun profiel wordt bepaald door hun vermogen om de volgende eisen voldoen:

- Bachelor diploma
- Online sollicitatieformulier
- CV Motivatie brief
- 2 Brieven van aanbevelingen
- 2 / 3 jaar werkervaring

Programma Curriculum

Marketing op basis van emotie en uitzondering


De verkenning van activiteiten teiten in de luxe-industrie zal leiden u om te begrijpen wat 'het perfecte voorbeeld "


- Merken en hun uniciteit.
- Marketing strategie en de codes van de luxe-industrie.
- Distributie tussenpersonen en hun rol, evenals begrippen "merchandising.

Operations management in de luxe-industrie bedrijven


Door middel van cursussen groepering de fundamenten van de controle en financiën, zult u in staat om de meeste moderne middelen van het management (dat wil zeggen scorecards) vast te stellen.


- Waardeketen.
- Menselijke hulpbronnen.
- Business plan.

Customer relations management


In de wereld van luxe, klanten op zoek naar een bepaalde emotie in hun relatie tot het object of de dienst. De deelnemers zullen oefenen technieken zoals:


- Relatie marketing.
- Kwaliteit van het management.
- CRM (Customer Relationship Management).

Schepping


U ontdekt de relatie tussen de luxe en artistieke creatie en in staat zijn te begrijpen het creatieve proces, de acteurs en inzet. Essentials begrippen komen aan de orde:


- Uitmuntendheid, esthetiek, innovatie en exclusieve rechten met betrekking tot het ontwerp

The Luxury markt


Je zal vergroot uw kennis van de luxe-industrie door het ontwikkelen van een beter beeld van de recente evoluties, de diversificatie van haar markten.


- Strategische diagnose
- Namaak

Best Practices


Ontwikkel je een 360 °-visie op de wereld van luxe door het bestuderen van de verschillende industriële sectoren (hotel business, uurwerken en sieraden, mode en accessoires, private banking), die zal onthullen hun "Best Practices". Deze cross-sectie aanpak van de luxe-industrie opent nieuwe horizonten en gunst uw creativiteit.

Werkvormen zijn divers: lessen, conferenties en seminars, workshops, case studies.

Internationals Seminars


Kosten voor conferenties / seminars (hotels en vervoer) zijn opgenomen in de kosten (18.600 EUR). Twee Seminars zal plaatsvinden tijdens de studies: De eerste, aan het begin van het programma zal plaatsvinden in een stad symbool voor de cultuur van de Luxe (Parijs, Florence en Milaan). Het tweede seminar, aan het eind van het programma zal plaatsvinden in een land dat zeer groot economisch potentieel in de luxe-industrie (Japan, China, Rusland, de VS, India) geldt.

Laatst bijgewerkt op okt 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Rattachée à la Haute école spécialisée de Suisse occidentale (HES-SO), elle est la seule HEG de Suisse à regrouper les trois filières d'études reliées au domaine de l'économie et des services: économi ... Lees meer

Rattachée à la Haute école spécialisée de Suisse occidentale (HES-SO), elle est la seule HEG de Suisse à regrouper les trois filières d'études reliées au domaine de l'économie et des services: économie d'entreprise, informatique de gestion et information documentaire. Lees Minder