Meester in leiderschap en management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De uitdaging van leiderschap en management in diverse soorten organisaties heeft veeleisender en complexer geworden. Aanpassing aan de snel veranderende zakelijke omgevingen vraagt ​​om een ​​meer geavanceerde set van vaardigheden en capaciteiten van de leiders en managers. Kerkelijke, not-for-profit organisaties en andere organisaties vereisen effectief leiderschap geïnformeerd door de sociale wetenschappen en de ontwikkeling van het lichaam van de kennis over management, leiderschap en organisaties.

Een Master of Leadership and Management richt zich op het leveren van geavanceerde opleiding in management theorie en praktijk, met nadruk op de ethische, morele en spirituele dimensies van leiderschap en management.

DUUR

One-and-a-half jaar full-time of het equivalent in deeltijd. Part-time studenten doorgaans vorderen tegen het tarief van drie of vier eenheden per jaar.

credit punten

Twaalf eenheden van in totaal 72 studiepunten

Wijze van levering

Een blended benadering leren, gebruik te maken van het online leerplatform Moodle, wordt goedgekeurd voor de levering van de meeste van de eenheden, bestaande uit off-campus learning componenten en een residentiële sessie in Avondale College of Higher Education (Lake Macquarie Campus), of andere aangewezen centrum, in juli van elk jaar. De residentiële sessie biedt mogelijkheid voor studenten om betrokken te zijn bij belangrijke student-docent en student-student interactie.

Docenten en de cursus coördinator beschikbaar zijn om te communiceren met studenten per telefoon of e-mail.

Titel

Master of Leadership and Management Afkorting: MLM

Accreditatie

De cursus is geaccrediteerd door het Tertiair Education Quality and Standards Agency (TEQSA) en kan worden aangeboden aan Australische studenten en internationale studenten (CRICOS Number 062227A). Internationale studenten zijn onderworpen aan regelingen die in het ESOS National Code (2007).

Toelatingseisen

Een Bachelor diploma of gelijkwaardig of een goede afloop van de eisen van de Graduate Certificate in Leiderschap en Management vermeerderd met ten minste twee jaar werkervaring in een geschikte leidinggevende of leidinggevende rol. In uitzonderlijke omstandigheden kan de student worden toegelaten op basis van gelijkwaardige kwalificaties zoals ingeschat door het Onderwijscentrum Comité van de Faculteit Educatie, Business and Science. Een officiële transcript moet elk aanvraagformulier te begeleiden. Aanvragers van wie de bachelor werd niet uitgevoerd in het Engels moeten Engels taalvaardigheid aan te tonen door het bereiken van een IELTS score van ten minste 6,5, met geen enkele individuele band score minder dan 6,0 of gelijkwaardig. Een officiële verklaring van de IELTS resultaten moeten het aanvraagformulier te begeleiden.

Cursus Structuur

Dit is een twaalf-eenheid opleiding. Alle units zijn de moeite waard 6 studiepunten (tenzij anders vermeld), elk met een nominale belasting van 150 uur.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... Lees meer

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Lees Minder
Cooranbong , Wahroonga + 1 Meer Minder