Meester in kunst in mediaontwerp

HEAD - Geneva

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester in kunst in mediaontwerp

HEAD - Geneva

Anticiperend op de uitdagingen van technologische, media-ontwerpers verwerven de vereiste methoden en hulpmiddelen voor het ontwerpen en creëren van projecten:

  • Webontwerpers behandelen problemen van inhoudscommunicatie op mobiele media: sociale media, geolocatieservices, elektronische publicatie en interactieve vertellingen.
  • Motion designers verkennen de nieuwe digitale beeldformaten op het gebied van grafische expressie, animatietechnieken, videoprojectie, codering en interactiviteit (scripting, motion capture, videomapping).
  • Gameontwerpers ontwikkelen games en nieuwe vormen van digitaal entertainment via applicaties, schermen en interfaces voor mensmachines.
  • Interaction designers ontwerpen prototypen van dagelijkse interactieve en verbonden objecten, gebaseerd op een goed begrip van de functionele en formele uitdagingen van user experience design. Gericht op afgestudeerden in visuele communicatie, interactief ontwerp, gameontwerp en computerwetenschappen, deze cursus opent een carrière in de media en communicatie, creatieve industrie en onderzoek.

Afdelingshoofd

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 semesters
Voltijd
Price
Prijs
2,300 CHF
Locations
Zwitserland - Genève, Genève
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Zwitserland - Genève, Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan