Meester in intelligente interactieve systemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Intelligent Interactive Systems

Toekomst opkomende technologieën zullen zowel interactiviteit en inlichtingen te verstrekken. De masteropleiding in Intelligent Interactive Systems (IIS) richt zich zowel op de ontwikkeling, gericht op het ontwerp, de analyse en ontwikkeling van agenten en robots in staat om op een intelligente interactie met mensen en andere middelen, dat wil zeggen middelen die kunnen waarnemen, plannen, handelen, leren en te communiceren.

Docenten van het programma zijn wereldberoemde wetenschappers op het gebied van kunstmatige intelligentie, robotica, machine learning, interactie natuurlijke taal en Web Intelligence. Studenten zullen leren over de talen, modellen en algoritmen die betrokken zijn bij intelligente interactieve systemen en zal worden blootgesteld aan toponderzoek in het veld.

Dit is een technische masteropleiding, en de studenten wordt verwacht dat bekend is met wiskundige taal en informatica te zijn.

Doelstellingen

De masteropleiding is bedoeld om studenten te voorzien van:

 • Een stevige achtergrond in modellen en algoritmes voor de analyse, het ontwerp en de ontwikkeling van intelligente interactieve systemen.
 • Een toegangspoort tot onderzoek op hoog niveau op het gebied waarop zij hun bijdragen.

Onderwijzend personeel

Docenten van het programma omvatten de ICREA onderzoek professoren Hector Geffner, Gabor Lugosi en Leo Wanner; Ricardo Baeza-Yates, directeur van Yahoo! Labs Europe; en Vladimir Estivill-Castro, van de UPF en Griffith University (Australië).

Voor wie is het?

Dit is een zeer technische programma, en de studenten wordt verwacht dat voorafgaande kennis van wiskundige taal en informatica hebben. Toe te passen op het programma, moet de student een bachelordiploma in de informatica, wiskunde, natuurkunde of techniek te houden, of hebben een vergelijkbare achtergrond.

Structuur

Het programma is onderzoeksgerichte en verdeeld in drie termijnen, in de loop van die studenten 'ter waarde van verplichte vakken, 10 studiepunten' 30 studiepunten van keuzevakken, en een 20-credit onderzoeksproject moet voltooien.

Inhoud

 • Machine Learning (Gabor Lugosi; eerste termijn)
 • Autonome Systemen (Hector Geffner; eerste termijn)
 • Mobile Robotics (Vladimir Estivill; eerste termijn)
 • Research Methodology (eerste termijn)
 • Natural Language Interactie (Leo Wanner; tweede termijn)
 • Web Intelligence (Ricardo Baeza; tweede termijn)
 • Optioneel 1 (tweede termijn)
 • Onderzoeksproject (derde termijn)
 • Optionele 2 (derde termijn)

De twee keuzevakken worden gekozen uit de volgende: Onderwerpen voor gevorderden in Intelligent Interactive Systems, Computational Neuroscience, Human-Computer Interaction, beeld- en videoverwerking, Games en Entertainment, Interface Design, psychologie en cognitieve wetenschap, Pattern Recognition, en Algorithm Design. De keuzevakken worden aangeboden een looptijd van een jaar en zijn onderhevig aan een minimum inschrijving.

Onderzoeksproject en stage

Studenten moeten een onderzoeksproject uit te voeren in het kader van een van de Pompeu Fabra Universiteit onderzoeksgroepen. Als onderdeel van hun project, kan de student een stage doen in een van deze onderzoeksgroepen of bij een bedrijf in de industrie.

Kennis, vaardigheden en competenties verworven

 • Het vermogen om reële en virtuele middelen, zoals robots ontwikkelen, om met een fysieke omgeving, mensen en andere middelen.
 • Kennis van de modellen en algoritmes die nodig zijn om te leren, actie en interactie in het echte of virtuele omgevingen die kunnen bestaan ​​uit mensen en andere middelen aan te pakken.
 • De mogelijkheid om intelligentie en interactiviteit in een breed scala van toepassingen, zoals videospelletjes, internet, productie en robotica.

Loopbaanperspectieven

 • Het Internet: intelligente webapplicaties.
 • Video games: intelligente toepassingen in de video game-industrie.
 • Intelligente dataverwerking: data-mining professionals.
 • Cognitieve agenten voor de ouderen.
 • Toekomstige nieuwe technologieën en toepassingen.
 • Academia: onderzoek naar intelligent agents die interageren met mensen en andere agenten.

Engels

Vergeet niet dat om succesvol te worden ingeschreven, de presentatie van een officieel Engels-certificaat is een essentieel toelatingseis. Alleen aanvragers van wie de moedertaal Engels is niet nodig om een ​​Engels certificaat pre¬sent. Officiële resultaten moeten rechtstreeks door de onderzoeksrechter instelling worden gestuurd naar de school Toelating Department en moeten voldoen aan de vereiste minimale scores: - TOEFL CBT:> 235 - TOEFL PBT:> 575 - TOEFL IBT:> 100 - CAE: C1 - IELTS:> 6.5 Aanvragers die, op het moment van de aanvraag nog steeds niet officieel Engels certificaat of die het bezit zijn in het proces van het verkrijgen moet deze informatie in hun toelating toepassingen omvatten. Aanvragers die hun volledige Bachelor's Degree in een Engels sprekende universiteit hebben afgerond moet schriftelijk bewijs dat de voertaal van hun studie was het Engels indienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by th ... Lees meer

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by the Spanish Ministry of Education through the International Campus of Excellence seal (2010) and is backed up by the UPF's distinguished position in international rankings as one of the top Spanish universities... Lees Minder