De Master in Integrated Logistics programma heeft een academische waarde van 60 studiepunten ECTS, waarvan 15 overeenkomen met de een geleide business project. De mate Masters wordt verkregen op het passeren van alle credits

Waarom deze cursus te bestuderen?

Je zal een integrale visie op de logistiek te verwerven als een dynamische en heterogene zakelijke sfeer met een schitterende toekomst.

Je zal het proces van de evolutie van de markt te begrijpen in termen van waar, in veel gebieden, is de logistiek neemt een steeds belangrijker plaats dan de productie.

U leert hoe u de informatie- en communicatietechnologieën die alomtegenwoordig is in de logistieke omgeving zijn en dat er een spectaculaire evolutie in de afgelopen jaren hebben gehad gebruiken.

Je zal nodig capaciteiten om beslissingen te nemen in het operatiegebied terwijl rekening houdend met hun invloed op de wereldwijde business-strategie van een bedrijf, terwijl het analyseren van mogelijke gevolgen die elke keer ingewikkelder, dynamische en internationale ontwikkeling.

Voordelen

U krijgt een wereldwijde business visie, een diepgaande begrip van de bestaande relaties tussen de verschillende operationele activiteiten, hun wederzijdse beïnvloeding en hun impact op de algemene financiën en business strategie te ontwikkelen.

U zult geactualiseerde kennis op meerdere gebieden die nu worden geïntegreerd in de logistiek als een discipline, van inkoopmanagement, voorraden en productie tot opslag en distributie onder anderen ontvangen. Je zal een opgeleide en polyvalente professionele, met groot vermogen en gedefinieerde criteria om beslissingen te nemen, met uitzicht op de hedendaagse zakelijke vraag en behoeften zijn.

Je hebt ook de mogelijkheid om te trainen op de campus van internationale excellentie van UAB en ervaringen te delen met andere internationale studenten die onze programma's te selecteren om hun opleiding te voltooien.

Waarom hebben we geloofwaardigheid bieden?

We worden onderschreven door een solide traject van programma's van Business Management en International Marketing van 15 jaar.

U wordt ingeschreven in een Master programma van de Masters in Marketing, handel en distributie van de UAB dat de kwaliteitscertificering ISO verkregen 9001: 2008 en de UNE 66.181 van virtueel onderwijs.

Masters programma van de Masters in Marketing, handel en distributie van de UAB worden genoemd onder de beste in Spanje volgens de prestigieuze ranking van de krant "El Mundo".

De UAB is gerangschikt de 1e onder de Spaanse universiteiten en is een van de 200 beste universiteiten van de wereld op basis van de resultaten van de QS World University Rankings.

Doelstellingen

  • Om bijgewerkte hoogwaardige kennis bijbrengen over logistiek, dat in de dagelijkse activiteiten van een bedrijf met succes kan worden geïmplementeerd.
  • Om een ​​brede visie op de zakelijke wereld die alle disciplines die het logistieke omgeving omvat, om zijn begrip te bevorderen door alle bestaande interlinks bieden.
  • Om voortdurend zorgen voor de studenten met een praktische benadering van de logistiek en met verschillende standpunten over de bedrijfsstrategie en de integratie van de logistiek in.
  • Om de ontwikkeling van leiderschap, analytische en strategische vaardigheden om de studenten in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Methodologie

Een student ingeschreven in de masteropleiding woont klassikale lessen in de Campus of Excellence van de UAB. Elke klasse heeft een theoretisch deel en een praktisch gedeelte. De methode van de case studies wordt toegepast binnen het leerproces om de besluitvorming vaardigheden van de leerling te ontwikkelen. Het leerproces wordt versterkt door de brede kennis en ervaring, zowel in de academische en zakelijke gebieden van het onderwijzend personeel.

Door middel van simulatie games, studenten worden geconfronteerd met business probleem situaties waarin teamwork essentieel is. Onze studenten krijgen begeleiding ondersteuning binnen het hele leerproces, van het begin tot de ontwikkeling van een afstudeerproject. Onze studenten kunnen profiteren van hoge technologische hulpmiddelen die de loop van de studie te ondersteunen, zoals de Moodle platform waarmee zij toegang krijgen tot een virtuele campus waar ze hun verworven kennis kunnen delen en zich in de verdere besprekingen om hun theoretische en praktische kennis van de te verdiepen De inhoud van de Master.

Klaslokaal lessen worden aangevuld met online modules door onze eigen methodiek van de 4-learning. In sommige gevallen kan onze studenten krijgen toegang tot extra sessies opgenomen met de nieuwste technologische systemen en opgeslagen in het gedeelte Mediateca.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Zie 2 andere vakken van Autonomous University of Barcelona (UAB) »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Duration
9 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,300 EUR
Cursus Spaans. € 4980 online.
Op locaties
Op datum