meester in innovatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Innovation

&nbsp

De Master's Degree in Innovatie is een on-campus "verdieping master" aangeboden in Colombia, samen met de mogelijkheid van een dubbele master's degree in Business Administration (MBA) gespecialiseerd in Management of Technology Companies van Universidad Antonio de Nebrija (Spanje) wordt verleend.

&nbsp

Deze master is bedoeld voor managers, consultants, ondernemers, regeringsleiders en onderzoekers op te leiden in geavanceerde kennis en vaardigheden met het oog op het begrijpen, ontwerpen en beheren van programma's om innovatie binnen bedrijven te bevorderen, alsmede in de vaardigheden die nodig zijn om de verschillende fasen leiden dergelijke projecten.

&nbsp

Het is ontworpen om professionals op het gebied van marketing, product management en sales te leiden; ingenieurs en ontwikkelaars van de afdeling onderzoek en ontwikkeling, en strategen en ondernemers in staat zijn om te dienen als managers van innovatie binnen bedrijven. Zij zullen worden belast met onderzoek en ontwikkeling gebieden, en ontwikkeling van producten en diensten, waardoor een concurrentievoordeel voor hun bedrijven genereren.

&nbsp

Deze Master's Degree bijdraagt ​​aan de belofte van de waarde van de Universidad EAN omdat het zich richt op holistische en strategische innovatie vanuit een praktisch perspectief toegepast op echte problemen van de Colombiaanse bedrijven op te lossen.

&nbsp

&nbsp

Competenties

&nbsp

  • Leiden en beheren van innovatie en kennismanagement processen gericht op het genereren van duurzame concurrentievoordelen voor organisaties.
  • Diagnosticeren capaciteiten, mogelijkheden en behoeften met betrekking tot innovatie.
  • Bevorderen van de ontwikkeling van de innovatie teams die gericht zijn op het veranderen van producten, processen en management van organisaties met het doel van hun productiviteit en concurrentievermogen te optimaliseren.
  • Genereer waarde voor organisaties door de effectieve toepassing van de innovatie kennis, ervaring en persoonlijke en professionele vaardigheden.
  • Ontwikkelen van duurzame zakelijke mogelijkheden en lood projecten genereren van economische en maatschappelijke waarde.

&nbsp


Methodologie

  • De Master's Degree in Innovatie biedt opleidingen op basis van competenties door toepassing van de Educatieve model van Universidad EAN. Op gericht deze, zal actieve methodieken leren in elke studie-eenheid worden toegepast door middel van on-campus sessies aanvulling individuele werk van zelfstandig leren en voorbereiding.
  • Workshops, case studies, en het toepassen van oefeningen worden ontwikkeld gedurende het academische programma, waardoor de integratie van leren en de praktijk binnen bedrijven of andere organisaties.
Laatst bijgewerkt op jun 2013

Over de school

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Lees Minder