Meester In Hospitality Management

University of South Florida Sarasota–Manatee

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester In Hospitality Management

University of South Florida Sarasota–Manatee

Master in Hospitality Management

"Echte gastvrijheid bestaat uit het geven van de beste van jezelf aan uw gasten." - Eleanor Roosevelt

Programma overzicht

Hoe maak je een leidinggevende functie in Florida de nummer-één-industrie verdienen? De Master of Science in Hospitality Management graduate programma duurt uw passie voor de toeristische sector en geeft u de hands-on ervaring om een ​​leider te worden op een top hotel, restaurant, resort of hospitality organisatie in Florida (en daarbuiten!).

Studenten in onze hospitality management programma aandacht voor strategische besluitvorming in de ontwikkeling van gastvrijheid modellen op het gebied van effectiviteit van de organisatie, financiën, marketing en technologie van gastvrijheid ventures, met inbegrip van de groeiende rol van internet te verbeteren en de klantenservice uit te breiden. Onze graduate programma geeft studenten het voordeel dat nodig is om hun carrière verder te ontwikkelen in zeer competitieve leidende rol in corporate hospitality kantoren.

Is de Hospitality Management Program geschikt voor u?

Wilt u een vitale rol in de aanpak van de veranderingen en uitdagingen in de horeca in de Sarasota-Bradenton gebied rond Florida te spelen, in de VS en de wereld? Wilt u uw strategische en conceptuele vaardigheden, technische vaardigheden aan te scherpen en uitgegroeid tot een nog effectievere communicator? Als dat zo is, de MS in Hospitality Management diploma biedt u een verscheidenheid van het leren van ervaringen door middel van case studies, ervaringsleren, onderzoeksprojecten en publieke, private en institutionele partnerships om u te helpen uw carrière doelen te bereiken.

Future Careers

Een diploma in hospitality management neemt je mee in een leidende positie in de top hotels en restaurants in de horeca. Sommige van onze gastvrijheid afgestudeerden zijn loopbaan geland als:

  • General Managers
  • Food and Beverage Managers
  • Executive Chef-koks
  • bar Managers
  • Floor Managers
  • event Planners
  • Reisbureaus
  • Sales en Marketing Professionals
  • Human Resources Managers

In de Hospitality Management graduate programma, zult u persoonlijke aandacht en kleine grootte van de klas, een locatie die is de thuisbasis van honderden kwaliteit horeca (hotels, restaurants, clubs, resorts, pretparken, musea, theaters, stadions) ervaren. Dit gebied is ook de thuishaven van een breed scala van IT-bedrijven, een adviesraad die is samengesteld uit de wereldwijde hospitality en IT-managers, partnerships met toonaangevende hospitality en IT-bedrijven, sterke steun van lokale, nationale en wereldwijde hospitality en IT-bedrijven, en rijk extra-curriculaire activiteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan