Meester in het strategisch management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master Strategisch Management

Belangrijkste doelen en onderwerpen van de cursus / programma:

"Strategic Management" masteropleiding is gericht op vaardigheden van leerlingen te ontwikkelen voor effectieve interactie in het proces van het maken van de belangrijke beslissingen voor de ontwikkeling van organisaties en voor het waarborgen van hun concurrentievermogen in een snel veranderende omgeving. Studenten richten zich op de internationale aspecten van het beheer, de activiteiten en de activiteiten in een internationale omgeving, en interculturele samenwerking. Het programma biedt een leeromgeving voor internationale studenten op basis van de selectie van cursussen die de specifieke kenmerken van het beheer en de economische ontwikkeling te weerspiegelen in Rusland, en de mogelijkheden voor de vorming van individuele curriculum.

Naam van de afdeling / instelling die de cursus:

Ministerie van Economie en Production Management Instituut voor Financiën en Economie

Type training

Individuele zich ontwikkeld effectief teamverband worden ontwikkeld met het gebruik van moderne onderwijstechnologieën tijdens de training. Studenten voeren onderzoeksprojecten en de ervaring van de strategische ontwikkeling te krijgen op de voorbeelden van verschillende bedrijven en organisaties.

Taal van instructie

Lesgeven in het Engels maakt het mogelijk om de nieuwste buitenlandse leerboeken en informatieve middelen te gebruiken, om moderne trends studeren in de ontwikkeling van business en management gebied.

Duur en de werkdruk van het programma

2 jaar, elk jaar = 60 ECTS Credits
In totaal = 120 ECTS Credits

Naam van de docent / begeleider:

Chiryaeva G. Nataliya, hoofd, de kandidaat van de economische wetenschappen, Universitair hoofddocent

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ammosov North-Eastern Federal University is one of ten federal universities that are oriented at solving of geopolitical tasks, meeting personnel needs for large inter-regional investing projects. NEF ... Lees meer

Ammosov North-Eastern Federal University is one of ten federal universities that are oriented at solving of geopolitical tasks, meeting personnel needs for large inter-regional investing projects. NEFU was officially established in April, 2010 on the basis of Ammosov Yakut State University, that has a 75-years old history. Today NEFU is a diversified university possessing large capacity for training, education and research with the branches in Mirny, Neryungri and Anadyr (Chukotka). Lees Minder