meester in het publiek management

Algemeen

7 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Public Management

De Master in Public Management (MGP) is bij te dragen aan een betere werking van de publieke sector, NGO's en publiek-private partnerschappen via de vorming van mensen inzetten voor het land en zich ervan bewust dat het bereiken van collectieve doelen hangt af van de kwaliteit van het ontwerp & n tilde of, implementatie en uitvoering van overheidsbeleid.

&nbsp

De Master in Public Management biedt de juiste combinatie van moderne concepten en technieken op het gebied van beheer en de openbare orde en-processen te leiden, onderhandelen, conflicten te beheren en produceren effectieve veranderingen in de instellingen, door het bouwen van consensus. Dit programma benadrukt de constante verbinding die moet bestaan ​​tussen de doel-het welzijn van de bevolking en hoe, heeft een per se moeten worden gecombineerd om de gewenste resultaten uit financiële en personele middelen te genereren om de milieu-omstandigheden die van invloed zijn mogelijkheden voor echte transformatie in de samenleving.

&nbsp

Met een diploma behalen van dit diploma een professionele holistische kijk, uitgerust met de expertise en management instrumenten om beslissingen te nemen in een klimaat van onzekerheid en voortdurende verandering. Als studenten de ontwikkeling van de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor leiderschap en te onderhandelen over complexe organisatorische processen, uitvoering en controle van programma's en diensten.

&nbsp

&nbsp

Wie is

&nbsp

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden van elke discipline die werken of willen werken in de publieke sector, niet-gouvernementele organisaties of eenheden van maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrekkingen met overheidsinstellingen in particuliere bedrijven.

&nbsp

&nbsp

Duur

&nbsp

De Master in Public Management heeft een duur van 18 maanden, verdeeld in 6 / 4. De lessen worden gehouden op vrijdag 4u30-20u30 en zaterdag 09u00-12u30.

Laatst bijgewerkt op aug 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administratie &nbsp IESA School of Management is een private, non-profit organisatie die een openbare dienst biedt aan alle van de samenleving en is ona ... Lees meer

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administratie &nbsp IESA School of Management is een private, non-profit organisatie die een openbare dienst biedt aan alle van de samenleving en is onafhankelijk van de huidige economische groepen, politieke, religieuze of de overheid. Venezuela wil bieden een school van internationaal prestige, en de rest van Latijns-Amerika, een academische en intellectuele productie die uw uitdagingen en realiteit van het management begrijpt. &nbsp Het is een van de vier scholen van management en business in Latijns-Amerika en 34 van de wereld om de drie belangrijkste internationale accreditaties zijn, die goed zijn voor de kwaliteit van de academische, onderwijsprestaties en intellectuele productie, volgens de meest veeleisende kwaliteitsnormen. &nbsp Een van haar strategische doelstellingen voor de periode 2009-2015, zijn onder meer: Het groeiende aantal deelnemers aan postdoctorale en Executive Education. Winstgevende nieuwe generatie modellen, creatie en verspreiding van kennis. De verdieping van de lesmethode Deelnemer Gecentreerd Learning. De ontwikkeling van onderscheidende onderwijs en onderzoek in de internationale en lokale relevantie, vooral op het gebied van ondernemerschap. Het is aanwezig in drie grote steden van Venezuela (Caracas, Maracaibo en Valencia), aan de lokale behoeften van de markt. Daarnaast, via de Stichting for Advanced Studies in Management (EGF), gelegen in de City of Knowledge (Panama), versterkt de dienstverlening en service naar Latijns-Amerika. Lees Minder
Caracas , Panama Stad , Sjanghai , Bogotá , Parijs , Buenavista , New Orleans + 6 Meer Minder