Meester in het ontwerp van commerciële ruimtes en visual merchandising

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Design van commerciële ruimten en Visual Merchandising

De Master's in het ontwerp van commerciële ruimtes en Visual Merchandising (60 ECTS) wordt verkregen door het invullen van twee postdoctorale opleidingen, voor elke 30 ECTS. Deze postdoctorale opleidingen kan in hetzelfde academiejaar worden afgerond, of in verschillende jaren. Alle postdoctorale opleidingen die deel uitmaken van een master's degree kunnen onafhankelijk van elkaar worden genomen.

PRESENTATIE

Commerciële ruimtes zijn momenteel het toneel van een sociale activiteit waarop een aanzienlijk deel van de economie berust: de consumptiemaatschappij. De producten die wij consumeren reizen een lange weg te gaan voordat ze onze handen te bereiken. Fabrikanten, distributeurs, zakenmensen, marketing procedures, enz., Zijn bij dit proces betrokken. Echter, de ruimte waarin consumentenproducten bij elkaar worden gebracht is ook een belangrijk gebied voor corporate image, en de verantwoordelijkheid voor deze valt op het interieur ontwerper die deze instelling ontwerpt.

Ontwerpers van het interieur ruimten niet langer hun zorgen aan de bouw omstandigheden van de ruimte en de locatie in om te optimaliseren en maken het grootste deel van de middelen die zijn geïnvesteerd in het pand te beperken. De kenmerken van het product en de consument tot wie zij is gericht, het business model dat afkomstig is van de commerciële ruimte zelf, hebben de marketing gebruikt voor de positionering van het product en het verkooppunt parameters van significant belang worden tijdens het ontwerpproces dat Deze postdoctorale cursus behandelt.

In tegenstelling tot de postdoctorale cursus over Visual Merchandising, waarvan het doel is om de discipline van de professional die verantwoordelijk is voor het beheer van het verkooppunt te definiëren, de postdoctorale opleiding in Design van commerciële ruimtes bepaalt de omvang van het werk van de ontwerper van het interieur ruimtes in de specifieke termen van de methoden voor het ontwerpen, waar de commerciële ruimten als een specifiek type van het interieur worden beschouwd.

ALGEMENE DOELSTELLINGEN VAN DE TRAINING

Het doel van deze postacademische cursus is om een ​​uitgebreide studie van de commerciële ruimten en alle parameters die op dit moment beïnvloeden het proces van het creëren van een verkooppunt ontwerp te maken: van Retail Marketing strategieën om aan de eisen van het daadwerkelijk produceren van het ontwerp.

SYLLABUS

Deze postdoctorale cursus wordt georganiseerd in 3 modules en is voltooid op het inleveren van de Final Project.

  • Module I - Evolutie van het verkooppunt
  • Module II - Retail als een discipline
  • Module III - De Professional Project van Commercial Space

CARRIERE MOGELIJKHEDEN

  • Marketing Retail Designer.
  • Conceptualisering van commerciële ruimte.
  • Advisor in retail marketing.
  • Commerciële meubelontwerper.

FACT SHEET

Edit: 10 Edition

Kwalificatie: Postgraduaat in commerciële ruimtes ontwerp geaccrediteerd door de Universidad de Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

CREDITS: 30 ECTS

School periode: Vanaf 7 oktober 2015 tot en met juni 2016. Definitieve Project Presentatie: juni 2016

Tijdschema: Maandag en woensdag van 16u tot 19u

Mode: Ter plaatse

Taal: Spaans

Postgraduate's prijs: 3480 €

Master's prijs: 6600 €

Toegang: Afgestudeerden. Undergraduate graden in de Beeldende Kunst en Vormgeving, en die verband houden met de volgende professionele categorieën: interieur design, grafisch ontwerp, industrieel design en kunst toegepast op kleding. Professionals uit de sector, zonder specifieke opleiding, maar wie kan professionele expertise te tonen. Aanvragers zullen een selectie ondergaan voor aanvaarding op de cursus.

Waarnemingen: Intensieve cursus Spaans voor buitenlandse studenten bereid zijn toe te passen op de Master degree (keuzevak). Van 10 september tot en met oktober, 2; van maandag tot vrijdag (4 uur / dag) - 395 €.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Lees meer

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Lees Minder