Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor deze Master in het onderwijs cursus?

 • 90% van de studenten zeiden dat ze tevreden waren met de algehele kwaliteit van de opleiding, volgens de 2015 Postgraduate Docenten Experience Survey (PTE's)
 • U zult het onderwijs verkennen in de ruimste zin - van haar centrale rol in de samenleving aan de theorieën, beleid en praktijken die van invloed zijn, veranderen en te verbeteren
 • Wij bieden een flexibele benadering van leren, zodat u een brede graad te verdienen of zich specialiseren in een bepaald gebied van de focus door het nemen van één van onze wegen
 • U vindt er een scala aan mogelijkheden voor professionele ontwikkeling te ontvangen, van de vroege jaren door middel van de middelbare school, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs, en in de gemeenschap
 • Ons onderwijs team zijn vriendelijk en aanspreekbaar met specialistische kennis, die ze doorgeven aan jou. U kunt er zeker van zijn dat je up-to-date met de nieuwste theorie en praktijk.

Over deze cursus

Tijdens deze cursus krijgt u de mogelijkheid om een ​​deskundige inzicht in de doelstellingen van het onderwijs en haar rol in de samenleving door middel van de exploratie van het onderwijs theorieën, beleid en praktijken te winnen hebben. Door middel van een onderzoek onderzoek, geeft je vertrouwen en deskundigheid in uw gekozen gebied van belang te ontwikkelen.

Onze cursus wordt gegeven door een zeer ervaren educatieve team met expertise in het bereik van de onderwijssectoren. Onze docenten zijn vriendelijk en aanspreekbaar en zullen hun specialistische kennis door te geven aan u, zodat u up-to-date met de laatste theorie en praktijk.

Wij zijn blij met studenten van zowel het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, die u de kans om nieuwe vrienden te maken uit de hele wereld, terwijl het ontwikkelen van uw interculturele communicatieve vaardigheden en intercultureel begrip zal geven.

Wij bieden u de mogelijkheid om een ​​brede masters degree in het onderwijs te krijgen of zich specialiseren door het nemen van een van de volgende trajecten:

 • Vroege jaren
 • Onderwijs Engels Om Anderstaligen (TESOL)
 • Leiderschap en management
 • Leiderschap Coaching en Mentoring
 • LEVENSLANG LEREN
 • Special Educational Needs and Disability

Als u ervoor kiest om in deeltijd te studeren, zijn er ook een aantal andere routes beschikbaar.

Toelatingseisen

 • Je zal het meestal nodig een bachelordiploma of een gelijkwaardige kwalificatie.
 • Als uw eerste taal niet Engels moet je bewijzen dat je bedreven zijn in het Engels - IELTS 6.0
Master in het onderwijs

Loopbaan en inzetbaarheid

U wordt aangemoedigd om de vaardigheden van kritisch, creatief en strategisch denken te ontwikkelen, zodat u unieke educatieve inzichten bieden en positieve verandering in een arbeidsovereenkomst milieu aan te moedigen. Dergelijke vaardigheden zal uw loopbaanperspectieven te verbeteren door het verhogen van zowel uw opleiding kennis en overdraagbare vaardigheden met betrekking tot het gebied van onderwijs.

U kunt wensen om door te gaan tot verdere studie van het nemen van de Doctor van Onderwijs of een PhD.

Varsity-4967-0250-Pano (2)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Derby »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Jan. 2020