Meester in het onderwijs

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Master of Education (MED) cursus is bedoeld voor leerkrachten en schoolleiders die willen postdoctorale studie in het onderwijs na te streven. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de rol van de christelijke docent / beheerder bij het verbeteren van de morele en het geloof ontwikkeling binnen de context van een christelijke opvoeding. De Master of Education wordt aangeboden als ofwel een diploma cursussen of een combinatie van cursussen en projecten of kleine scriptie. Studies zijn beschikbaar in vijf gebieden:

  • Educational Administration
  • Godsdienstles
  • Curriculum en Onderwijs Studies
  • TESOL (Teaching Engels als tweede of Other Language)
  • Speciaal onderwijs

DUUR

Een jaar full-time of het equivalent in deeltijd. Part-time studenten doorgaans vorderen tegen het tarief van twee of drie eenheden per jaar. Flexibiliteit geeft studenten de mogelijkheid om ofwel 'fast-track' hun opleiding door het nemen van een overbelasting, of neem minder eenheden in sommige jaren indien nodig.

credit punten

Acht eenheden van in totaal 48 studiepunten

Wijze van levering

Eenheden worden aangeboden hetzij in gemengde of volledige modus afstand. Mixed mode-eenheden bestaan ​​uit afstandsonderwijs componenten en een residentiële sessie in Avondale College of Higher Education (Lake Macquarie Campus), of andere aangewezen centrum, in juli van elk jaar. De residentiële sessie biedt mogelijkheid voor studenten om betrokken te zijn bij belangrijke student-docent en student-student interactie.

Studenten krijgen eenheid informatie en middelen via het online leerplatform Moodle. Docenten en de cursus convenor beschikbaar zijn om te communiceren met studenten door Moodle, telefoon of e-mail. De residentiële scholen component is ontworpen om een ​​integrerende perspectief om het apparaat te bieden. Studenten volledig opdrachten om theoretische concepten te ontdekken, te beoordelen recent relevant onderzoek en het bevorderen van reflectie-field-based en toepassing van de aangetroffen concepten.

Accreditatie

De cursus is geaccrediteerd door het Tertiair Education Quality and Standards Agency (TEQSA) en kan worden aangeboden aan Australische studenten en internationale studenten (CRICOS Number 057327F). Internationale studenten zijn onderworpen aan regelingen beschreven in de ESOS Act (2007) en de Nationale Code.

Toelatingseisen

De aanvragers moeten hebben meestal een Bachelor diploma, gevolgd door een Graduate Diploma van Onderwijs of gelijkwaardig.

Aanvragers met een vier jaar Bachelor Degree in Education plus 2 jaar of meer onderwijservaring met succesvolle verwezenlijking van Vaardig Status in de Australische professionele normen voor Leraren zullen ook in aanmerking komen op basis van de volgende:

  1. verificatie van een portefeuille onderwijs waaruit de Australische Instituut voor Onderwijs en School Leadership (AITSL) standaarden,
  2. positieve resultaten van een interview of seminar proces uitgevoerd door de School of Education, alsmede
  3. succesvolle voltooiing van een 2 week gelijk intensief programma online uitgevoerd.

Overseas aanvragers moeten gelijkwaardige professionele reputatie geverifieerd door de School of Education bieden.

Onderzoek geloofsbrieven is vereist op het moment van toepassing.

Aanvragers van wie de bachelor werd niet uitgevoerd in het Engels moeten Engels taalvaardigheid aan te tonen door het bereiken van een IELTS score van ten minste 6,5 voor het spreken en luisteren, met geen enkele individuele band score minder dan 6,0. Een officiële verklaring van de IELTS resultaten moeten het aanvraagformulier te begeleiden.

Aanvragers kunnen geavanceerde ontvangen opstaan ​​tot 50% van de MED uiteraard op voorwaarde dat de eenheden die de basis van het aanvraagformulier werden op een gelijkwaardig niveau uitgevoerd en waren van een gelijkwaardige weging aan de Avondale College Med-eenheden en / of cursus.

cursus structuur

De cursus wordt aangeboden in drie patronen. Alle patronen zijn voorzien van een Christelijk Onderwijs-eenheid en een eenheid in onderzoeksmethodologie. De minor scriptie optie biedt studenten onderzoekservaring die de basis vormen voor de progressie naar verdere studies kunnen vormen. Alle 6 credit point units vereisen een fictieve tijd inzet van 150 uur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... Lees meer

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Lees Minder
Cooranbong , Wahroonga + 1 Meer Minder