Meester in het onderwijs beheer

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in het onderwijs management

Master in het onderwijs management postdoctorale programma is ontworpen om het tekort aan up-to-date opgeleide specialisten niet alleen gekwalificeerde in management en leiderschap, maar ook bewust van het onderwijs ontwikkelingsvraagstukken en een hoog niveau van professionele maatschappelijke verantwoordelijkheid te verzadigen.

Wij geloven dat de opleiding van administratief personeel om te werken in het onderwijs veld heeft te verschillen van de opleiding van andere managers. Hedendaagse management methoden lag in fundament van de cursus, maar er is ook een goed begrip van de bijzondere rol van het onderwijs in de samenleving.

Dit postdoctorale programma is ontwikkeld op basis van een dergelijke multipronged punt. Het is gebaseerd op dergelijke kwalificaties als fundamentele academische kennis, geavanceerd onderzoek en analytische vaardigheden en beheersing van twee of meer vreemde talen.

De cursus biedt geavanceerde opleiding in strategische, economische, sociale, educatieve, planning en regulering van de activiteiten van onderwijsinstellingen. De afgestudeerden worden geëist door de staat en de openbare instellingen regelen van onderwijs; onderwijsinstellingen van verschillende niveaus; advies, ondersteuning, sociale en culturele projecten, en bedrijven.

Campus gesitueerd

DUUR - 2 jaar

Deeltijd - Ja

Voltijds - Ja

Plaats - Rusland, Rostov-on-Don

START DATUM - September 2015

Laatst bijgewerkt op feb 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Rostov State University of Economics (RSUE) was founded in 1931, it is a modern university with deep-seated traditions. RSUE is located in the South of Russia, namely in Rostov-on-Don, the informal so ... Lees meer

Rostov State University of Economics (RSUE) was founded in 1931, it is a modern university with deep-seated traditions. RSUE is located in the South of Russia, namely in Rostov-on-Don, the informal southern capital of Russia. It is a megalopolis (1,1 mln. residents) with... Lees Minder
Rostov aan de Don , Moskou + 1 Meer Minder