Meester in het ondernemingsrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Professional Master in Business Law and Business bereidt u na de licentie om de professionele wereld en vooral in de juridische omgeving voor bedrijven en instellingen. Dit diploma maakt het mogelijk om een ​​academisch niveau in de juridische wetenschappen (5) ook de voorbereiding van de verschillende nationale competitie te bereiken of in het buitenland voort te zetten onderzoek.

rechts

De Master in de Rechten aan de business en business is gericht op de professionele wereld; de afgestudeerde moet adviseur weten over wetgeving, te ontwikkelen, te wijzigen en te onderhandelen over contracten in control clausules (verbintenissenrecht), maar ook het beheer van rechtszaken en geschillen die elke instelling; Business, SME ... kunnen tegenkomen. De theoretische en gespecialiseerde opleiding duurt 3 semesters en praktische opleiding in een bedrijf of onderneming te valideren het leren van een stagerapport en geheugen.

Deze professionele Masters in de Rechten aan de ITU heeft een aantal voordelen; een samenwerking met gerenommeerde bedrijven en bedrijven in diverse sectoren (banken, verzekeringen, IT, centra en instituten, overheden, ...) voor een betere specialisatie en partnerships in Frankrijk en Duitsland voor de professionele uitwisseling (stage , semester in het buitenland) en academische in het onderzoek voort te zetten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes;

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes; Lees Minder