Meester in het gebied studies (mas)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MAS interdisciplinaire programma biedt specialistische kennis en analytisch-synthetische vaardigheden gericht op de moderne geschiedenis en actuele ontwikkelingen in Europa, Eurazië en Noord-Amerika. Het programma biedt de studenten met tools voor het sociaal-wetenschappelijke analyse en hen in staat stelt om hun eigen thematische en territoriale profiel op te bouwen op basis van hun individuele behoeften en toekomstige carrière plannen.

Beschrijving van het toelatingsexamen en evaluatiecriteria

Naast de aanvraag moet de volgende gegevens verstrekt: 1. Kopie van een diploma te laten zien voltooide bachelor- of master studies, of de bevestiging van de lopende onderzoeken in het academisch jaar dat deze studies zal worden afgerond; 2. Transcript van merken en academische resultaten uit eerdere studies hoger onderwijs; 3. 4 CV. Motivatiebrief Bevestiging van de studies kan worden vervangen door een transcript van merken, mits deze zijn afkomstig uit hetzelfde academiejaar als de aanvraag.

Alle documenten die oorspronkelijk niet in het Tsjechisch, Slowaaks of het Engels moet nauwkeurig worden vertaald in het Engels.

De toelatingscommissie commissie zal kandidaten beoordelen op basis van de ingediende documenten en te rangschikken, met behulp van de punten 1 -10. Het punt limiet voor het aanvaarden van de aanvragers wordt door de decaan te stellen. Een voorwaarde om te worden geaccepteerd is de voltooiing van de studies hoger onderwijs.

Voorwaarden voor toelating krimpen De toelatingscommissie commissie kandidaten beoordelen op basis van de ingediende documenten en geef ze een rangorde van 1-10 punten. Het punt limiet voor het aanvaarden van de aanvragers wordt door de decaan te stellen. Een voorwaarde om te worden geaccepteerd is de voltooiing van het hoger onderwijs. Informatie over de uitoefening van de afgestudeerden krimpen Afgestudeerden van de Master in Area Studies Programme zal worden begiftigd met internationaal herkenbare multidisciplinaire opleiding in de studie van de internationale zaken. Zij zullen in staat zijn om individuele onderwerpen die zich in het gebied van hun belangstelling vanuit een multidisciplinair perspectief op het gebied van de sociale wetenschappen (sociologie, economie, politicologie en internationale betrekkingen) en moderne geschiedenis te analyseren. Programma afgestudeerden zullen in staat zijn om de huidige problemen in hun historische, maatschappelijke, politieke en economische context te begrijpen. Het beheersen van meerdere vreemde talen, zullen zij in staat zijn als gevolg van de lokale debat en lokale perspectieven op transnationale kwesties zijn. Dankzij een systematische aandacht voor academisch schrijven, zal afgestudeerden geschikt voor het produceren teksten van een hoog professioneel en formele kwaliteit. Zij zullen in staat zijn om gekwalificeerde commentaar te leveren op de ontwikkelingen van staten en samenlevingen van de onderzochte regio's.

Het programma afgestudeerden zullen hooggeschoolde werknemers worden in de ambtenarij en de diplomatie, NGO's en internationale instellingen, alsook in de particuliere bedrijven en de massa-media. Zij zullen goed voorbereid voor een verscheidenheid van academische achtervolgingen en zal een breed scala aan kennis en vaardigheden die nodig zijn in verschillende sociaal-wetenschappelijke gebieden bezitten.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is c ... Lees meer

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is currently ranked among the top 2% of the world´s universities in Shanghai University’s Academic Ranking of World Universities. It is the number one university in Eastern Europe according to the The Webometrics Ranking of World Universities. Lees Minder