Meester in het geavanceerde netwerk technologieën in de telecommunicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De telecom sector speelt een belangrijke rol in de moderne samenleving. Telecommunicatie is een gedereguleerde en zeer concurrerende omgeving ingevoerd met de meeste leveranciers, vervoerders, en diensten. Telecommunicatie-technologie is op weg naar open geconvergeerde en multiservice digitale netwerken voor spraak, data, video en multimedia-applicaties.

De traditionele gebieden van telecom, internet, IT, en tv-uitzendingen worden snel geconvergeerd naar een nieuwe sector vormen: informatie en communicatietechnologie (ICT). Dit omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder het ontwerpen van geavanceerde algoritmes en componenten, complexe netwerkinfrastructuren, en de ontwikkeling van diensten en oplossingen voor de behoeften van de eindgebruikers te voldoen.

Het resultaat van een implementatie van voortdurend ontwikkelen van techniek is naast elkaar bestaan ​​van meerdere netwerk-oplossingen, innovatieve apparaten, systemen en applicaties van verschillende ontwikkelaars en leveranciers. Dit programma is uw keuze als u wilt bedienen en telecommunicatienetwerken, onderzoek te behouden en evalueren van lopende processen op de telecommarkt, beslissingen nemen in verschillende gebieden van telecommunicatie! Ermee rekening houdend dat de telecommunicatie is de ruggengraat van vele industrieën -Telemedicine, Connected Vehicles in het vervoer, Enterprise netwerken voor financiën, media, industrie en onderwijs - de vaardigheden die je leert zal zeer worden gewaardeerd door werkgevers!

De International Master Program "Advanced Network Technologies in Telecommunicatie

De internationale masteropleiding Advanced Network Technologies in Telecommunicatie is op hoog niveau internationale graduate programma aangeboden door MTUCI in het Engels aan de nationale en buitenlandse studenten met B.Sc. graad. Het programma is een gezamenlijk initiatief van de Faculteit Communicatie en netwerken (FCSN) van MTUCI en Training Centers (TC) gecreëerd door MTUCI met toonaangevende telecommunicatiebedrijven Ericsson, Cisco Systems, Alcatel-Lucent en Huawei Technologies. Het programma wordt ondersteund door de Faculteit International Students (FIS) en de Internationale Projecten en Programma's Department (IPPD) van MTUCI. Het programma biedt de studenten met een stevige achtergrond in de theorie en de fundamentele concepten, inzicht in actuele trends en met de praktijk van de moderne telecommunicatie-apparatuur van de volgende generatie netwerken door bekende leveranciers geleverd. Deze masteropleiding aan MTUCI is uniek in de wereld in het aanbieden van al deze facetten in een enkele studie op een en dezelfde universiteit. De ontvangen kennis en competenties zijn voldoende voor professionele bijdrage in het uitvoeren van het onderzoek, de ontwikkeling, planning en analyse binnen een aantal gebieden in de telecommunicatie, het oplossen van fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek en industriële kwesties in ICT en geconvergeerde velden.

Structuur van het programma

De masteropleiding duurt 2 jaar (4 semesters), inclusief 6 maanden voor de voltooiing van de masterproef. Het curriculum bestaat uit verplichte algemene wetenschap en professionele deel en correspondentie variabele onderdelen gekozen door studenten, in overeenstemming met de Russische Federatie educatieve standaarden als deelnemer van de Europese Bologna-proces. Het aanzienlijk deel van het programma is gewijd aan de theoretische en praktische realisatie van toonaangevende telecomoplossingen leveranciers Ericsson, Cisco Systems, Alcatel-Lucent en Huawei Technologies. Het programma wordt gecompleteerd door masterscriptie gekozen door student professionele richting van de voorbereiding. Hieronder geven we de voorbeelden van de cursussen van de IMP's:

  • Data mining
  • Neurale netwerken
  • Networking Technologies en Data Communications
  • Routeringsalgoritmen
  • Moderne mobiele netwerken en systemen
  • NGN Technologies
  • Modern vervoersnetwerken
  • Het beheer van bedrijfsprocessen in Telecommunications, etc.

Toelatingsvoorwaarden

Een erkende B.Sc. graad (in Elektrotechniek, Informatica of Communicatie Techniek of Computer Science) is een voorwaarde voor toelating. Alle onderwijs wordt in het Engels. Het aanbevolen niveau van kennis van het Engels is minimaal B1. Kennis van Russisch niet noodzakelijk. Een bescheiden kennis van het Russisch kunnen nuttig zijn voor het dagelijks leven. Russische taalcursussen zijn verkrijgbaar bij MTUCI talencentrum. Elke IMP aanvrager moet een vermelding schriftelijk examen bij MTUCI doorgeven basistelecommunicatiediensten en hun toepassingen kennis. Het toelatingsexamen voor de telecommunicatie zal plaatsvinden in de 1e 10 september 2015.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

On the 11th of February, 2011 the Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI) celebrated its 90th

On the 11th of February, 2011 the Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI) celebrated its 90th Lees Minder