Meester in het Engels

Algemeen

30 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het onderwerp van het Engels is een van de meest uiteenlopende onderwerpen van onderzoek aangeboden aan de universiteit. Hoewel de focus ligt op de literatuur, de aard van het Engels literatuur blootstelt studenten om te denken in andere rijken van geschiedenis, politiek, filosofie en nog veel meer.

Dit maakt het Verenigd Koninkrijk, met zijn wereldberoemde onderwijs, een van de beste plaatsen in de wereld om een ​​dergelijke multidisciplinaire onderwerp te bestuderen. Een andere sensatie voor Engels literatuur studenten, die specifiek zijn voor het Verenigd Koninkrijk, is de wetenschap dat veel van de auteurs in de klas bestudeerd waren niet alleen uit het Verenigd Koninkrijk, maar vaak nog resten in het hele land voor studenten om te bezoeken, zoals de huizen van Jane Austen , de gezusters Brontë, Shakespeare, Thomas Hardy, Wordsworth en zo veel meer.

Op de Hbo-niveau, kunnen de studenten verwachten dat een overzicht van het Engels literatuur, vanaf de middeleeuwen tot de eenentwintigste eeuw. Studenten krijgen de mogelijkheid om optionele modules (klassen) te kiezen, naast de gewenste core modules, die hen in staat stellen om meer te richten op bepaalde gebieden van belang, zoals de Victoriaanse literatuur, creatief schrijven, Amerikaanse literatuur, Gotische literatuur, jeugdliteratuur, Shakespeare hebben, en nog veel meer. In Engeland en Wales zal de mate bestaan ​​uit drie jaar van de studie; in Schotland de graad is vier jaar. In het eerste geval kunnen de studenten verwachten dat een heaver belasting van de kern klassen het eerste jaar, geleidelijk aan het toevoegen van meer optionele modules als de jaren vooruitgang en ze leren hun eigen gebieden van het grootste belang. Studenten zullen meestal schrijven van een proefschrift in het derde jaar, hoewel sommige universiteiten hebben de mogelijkheid om extra lessen te nemen in plaats van deze. In Schotland is de structuur die lijkt te zijn, maar de studenten de mogelijkheid om major / minor of dubbele major hebben. Hoewel, anders dan de VS, de optie voor dit is alleen beschikbaar als de universiteit bij elkaar heeft gekoppeld, zoals Engels en geschiedenis, Engels en een vreemde taal, Engels en Film, enz.

Op postdoctoraal niveau studenten zullen een jaar lang het voltooien van een masteropleiding. Masteropleidingen in het Engels bieden de student een keuze uit verschillende routes die de neiging om het algemeen omvatten de gebieden van belang in Engels literatuur, zoals Renaissance Studies, Victoriaanse Studies, Film, American Studies, kritische theorie, en nog veel meer. Wanneer een student kiest één van deze trajecten, zal zijn kerncurriculum dan richten op dit gebied van belang, maar hij zal ook in staat zijn om het programma aan te passen aan nog specifieker te passen zijn belangen met de optionele modules om uit te kiezen in beide semesters 1 en 2. Semester 3 (meestal mei tot en met september) zal worden gebruikt om een ​​eindwerk schrijven.

Engels afgestudeerden kunnen gaan om veel verschillende carrières. Sommigen zullen verder naar een PhD, andere zal gaan in het onderwijs, media en film, communicatie, journalistiek, redactie, en nog veel meer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Lees meer

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Lees Minder
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , Londen , Loughborough , Manchester , Newcastle upon Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , Lezing , Rochester , Sheffield + 29 Meer Minder